Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +1148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
gymw8nhnzd +93
Byłem sceptycznie nastawiony do elektryka, ale kolega sobie mocno zachwalał i spróbowałem:
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
źródło: IMG_5512
Pobierz

- sprawdziłem i na allegro cena sprzętu 6400zł, w ratach do spłaty 9680zł
- matka zarabia minimalną od zawsze
- ojciec też, łapał dorywczo prace dodatkowe ale siedzi na L4 od 3 miesięcy
- koleżanka u której mama to widziała jej maż ma firmę w mieście i chyba zarabia miesięcznie tyle co moi rodzice w rok, więc pewnie dla nich taki sprzęt to jak dla mnie kupno czipsów
- matka potrafi przypalić wodę na garnku, myśli że thermomix za nią ugotuje
- dach nam przecieka, ale nie ma pieniędzy więc za chwile będzie potrzebny fundusz na naprawę dachu i usuwanie grzyba ekstra xd
No ale matka sraczki już dostaje bo to jej potrzebne xd i się wydziera po ojcu a ojciec mówi że jest p----------a xd
I tak to się żyje na wsi, czemu urodziłem się w takiej upośledzonej ekonomicznie rodzinie
#przegryw #thermomix
@ZenujacaDoomerka:
źródło: spongebobmeme (2)
Pobierz@skazanynaprzegryw03: no bo nie jesteś, jesteś pasożytem i leniem, który nie chce nic zrobić ze sobą. Sposób w jaki odpowiadasz na wszelkie sugestie zmiany dobitnie o tym świadczy.
dawno wiekszej bzdury nie slyszalem
@Bover: może jakby mnie ojciec w dzieciństwie nie wyzywał i nie bił za cokolwiek zrobionego wbrew jego myśli to miałbym więcej skłonności do zmian
@Bover: No to on jest widocznie wśród tych, którzy sobie nie dają. Zrozumiesz to, prostaku, czy jedyne na co cię stać to victim blaming i urojenia o tym, że jego zrezygnowanie to coś, co sobie z premedytacją wybrał i że może inaczej?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest do d--y. Więcej z nim roboty przy myciu niż to warte. Żałuję że nie kupiłem zwykłego miksera