Aktywne Wpisy
nowszyja +171
Prokurator zrobił byłemu rektorowi Uniwersytetu Przyrodniczego test z wiedzy, jaką powinien posiadać absolwent studiów MBA - wynik był katastrofalny. Z kolei rektor Politechniki Wrocławskiej przyznał, że dostał dyplom, choć żadne zajęcia się nie odbyły.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
W jakim kraju my żyjemy, że dyplomy uczelni kupują rektorzy? No ale dajce 3% PKB na naukę i 100% podwyżek to na pewno będzie lepiej xD
#wroclaw #studia #chlewobsranygownem #polska

thisismaddnes +37
Dzisiaj minie miesiąc abstynencji #alkoholizm . W nawiązaniu do poprzedniego mojego wpisu ,kiedy były to początkowe 5 dni. Trzymam się dzielnie i czuję się tak świetnie, że zamiast kryzysów to tylko napędza mnie każdy kolejny dzień do pozostania w trzeźwości.
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało

Na Krym weszli do końca wiosny 2023 jak Budanow zapowiadał czy też nie ?
@jacek007g: Widzę, że zabolało wyśmianie ukraińskich planów.
@Atryu: Jak Ukraina wreszcie pokona Rosję, która nie ma żołnierzy, broni ani amunicji od dwóch lat.
@SundanceKidddd: Rosja już go ma, pytanie tylko kiedy postanowi go użyć. Ale już od bardzo dawna Rosja nadbudowuje swój potencjał zwłaszcza osobowy, czyli szkoli więcej żołnierzy niż traci na froncie. Z tym że Rosja myśli też o tym co będzie po wojnie, dlatego ostrożnie szachuje własnym potencjałem i nie chce go wytracić na Ukrainie w głupi
@Atryu: Ale po co tak od razu przechodzisz do bredni i piszesz takie bzdury?
Skoro Rosja nie ma żadnych rezerw to, czym niby zamierza przeprowadzić ofensywę, o której tyle mówią przedstawiciele Ukrainy? Przecież sami Ukraińcy od dawna informują, że Rosja mobilizuje miesięcznie ok 30 tysięcy ludzi a ponosi straty mniejsze, a więc nadbudowuje
@Szinako: No ma, a ile ma "nadmiarowych" to też wiadomo kacapku. 50-60k w zapasie to nie jest kosmos wbrew temu co tu wypisujesz. I nie jest tak jak gdzieś sobie wymyśliłeś że ćwiczą więcej niż tracą. Dlatego tak chcieli zwiększyć pobór bo nie wyrabiają jeśli chcą cokolwiek