Aktywne Wpisy
EnderWiggin +322
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Sonny86 +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@qmato: Rel! Czasami też tak miałem, że właśnie wskoczyłem na ,,dostępny" a ona nie napisała (╥﹏╥)
Macie jeszcze kontakt a jak nie to chcielibyście go odświeżyć czy to już historia?
Dopiero w gimnazjum była powolna tranzycja na FB i messengera
Zawsze na niewidocznym. Zawsze. Jak ninja. Czlowiek w kapturze. W cieniu obserwuje reszte. Nieobliczalny. Zawsze w ukryciu.
..no chyba ze akurat ma odpalony plugin ktory zmienia status za kazdym razem jak sie muza w winampie zmienia,to wtedy trzeba byc dostepnym zeby co 3 min spamowac wszystim opisem ze teraz
@Joxek: Dostałem zderzenie z rzeczywistością (mocny friendzone/odrzucenie), co później nieco wpłynęło na mój charakter i postrzeganie relacji damsko męskich. Miałem z nią kontakt później na stopień koleżeńskiej przez dobrych parę lat, ale już nie pisaliśmy. Ale ogólnie później już mi mocno przeszła a teraz