Aktywne Wpisy

Bananada +44
Częstujcie się
źródło: 1000027130
PobierzDałem d--y. Pomyliłem się o 1cm w mierzeniu i... Mam problem .
Kupiłem nowy narożnik i zamiast policzyć odległość do termostatu, policzyłem do rury. Niby mi się zmieści jak go tam wcisne, ale wtedy nie otwiera się pojemnik na pościel, który ma długość narożnika.
Czy jest jakaś opcja, żeby ten termostat zmniejszyć? Czy są jakieś wąskie termostaty? Google nie wypluwa takich informacji... Albo czy jest opcja montażu tego przód kątem 90 stopni
Kupiłem nowy narożnik i zamiast policzyć odległość do termostatu, policzyłem do rury. Niby mi się zmieści jak go tam wcisne, ale wtedy nie otwiera się pojemnik na pościel, który ma długość narożnika.
Czy jest jakaś opcja, żeby ten termostat zmniejszyć? Czy są jakieś wąskie termostaty? Google nie wypluwa takich informacji... Albo czy jest opcja montażu tego przód kątem 90 stopni
źródło: temp_file7619271237806648293
Pobierz

Wyjaśniam jak XD
Pensja premiera wynosi ok. 20 542 zł brutto, czyli ok. 18 tys. netto. Załóżmy, że żona premiera też zarabia 18k netto.
38,4 tys. PLN - taki jest graniczny poziom dochodów netto dla pięcioosobowego gospodarstwa domowego w Warszawie w programie 0%.
Ergo, gdyby premier miał 3 bombelków to łapie się na 800 koła na 0% i to bez kryterium nieposiadania mieszkania.
Kurtyna XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #kredyt0procent #ciekawostki #polityka
Weź sprawdź posłów. Może Gajewska z mężem się załapią mając 3 dzieci.
@mickpl: Jak założysz, że żona premiera zarabia 17k netto już ci nie wyjdzie - po prostu dofitowałeś dane do swojej tezy.
Premier zarabia x-krotność średniej pensji, program jest również obliczony na y-krotność średniej pensji, po to żeby się skalował razem ze wzrostem pensji i nie trzeba było co pół
@mickpl: chyba nie doceniasz złodziejskich podatków jeżeli zakładasz takie netto ;)
Jakim cudem?
Politycy mają nieopodotkowaną dietę a pensję chyba opodatkwoaną tez jakoś na preferencyjnych warunkach i do tego wyzsza kwote wolną od podatku. Więc może tyle wyjść
Nie chcę Cię martwić, ale premierzy mają zazwyczaj majątki rzedu 50-100 milionów xD nie dorobionych na tej marnej pensyjce premierowskiej. Zazwyczaj mają dużo lepsze przychodzy wcześniej.
Wiec nie, nie zarabiasz tyle co premier. Może w 1/10 tyle xD