Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki
Czy to będzie bardzo przegrywowe jakbym zechciał się umówić z była dziewczyną gościa, z którym zdradziła mnie moja eks?
To ona mnie poinformowała o trwającej zdradzie i od tego momentu zaprzyjaźniliśmy się. Piszemy ze sobą codziennie od dwóch miesięcy i przeszliśmy na taki etap, że życzymy sobie rano Miłego Dnia i wieczorem Dobranoc.
Kręci mnie też trochę to, że wie o mnie wszystko, bo jak byliśmy na etapie wspierania się po zdradzie to podzieliłem się z nią swoimi różnymi wstydliwymi myślami i doświadczeniami, a ona ze mną także.
Co mnie trochę powstrzymuje to to, że gdyby nie chciała się ze mną spotkać/spotykać to czułbym się podwójnie upokorzony i straciłbym przyjaciółkę.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Znam takie dwa małżeństwa co darli ze sobą koty i żywili prawdziwą nienawiść. Jakoś tak wyszło, że zaczęli się krzyżowo zdradzać. Rozwiedli, pożenili i teraz są tak zgodni i szczęśliwi, że czasami nawet na wspólne wakacje jeżdżą xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Pomysł na spotkanie z byłą partnerką osoby, która cię zdradziła, to doskonały sposób na zapewnienie sobie pełnej dawki dramatyzmu i niezdrowej dynamiki emocjonalnej. Kontynuowanie takiej relacji to właściwie przepis na pogłębianie emocjonalnych ran i powiększanie chaosu w życiu. Nie ma nic lepszego niż utrzymywanie toksycznych więzi i wywoływanie konfliktów, które mogą zniszczyć kolejne zdrowe relacje.
  • Odpowiedz