Aktywne Wpisy
brainmixer +72
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
kukold +1
Gdzie najlepiej szukać fachowca do zrobienia strony dla kliniki stomatologicznej? Chodzi o prosty system do rezerwacji wizyt z przypominaniem przez sms i całe zarządzanie do tego, hosting, adres, maile itp. Widziałem gotowe abonamenty ale drogo to wychodzi dla więcej niż jednego stomatologa. Ile coś takiego może kosztować? Nie chcę żeby mnie naciągnęli bo to raczej szybka robota. Mogę zapłacić do tysiąca jak będzie porządnie i ładnie wykonane.
#programowanie #pracait
#programowanie #pracait
Przyjdzie jeden z drugim i bawi się w Janosika. Zabrać jednym i przesypywać kasę tam, gdzie elektorat wciąż można kupić.
Dziel i rządź a jak coś pójdzie nie tak to cyk i temat zastępczy wlatuje.
Tyle kwestii do naprawienia: energetyka, służba zdrowia, edukacja i cholera wie co jeszcze. A oni co?
Każdą kwestię będą załatwiać dopłatami. Górnolotna ta ich strategia. Same tęgie głowy tam muszą siedzieć. Tak tęgie, że w perspektywie kilku miesięcy sami sobie zaprzeczają i wychodzi z tego kabaret w momencie gdy internauci wyciągają ich poprzednie wypowiedzi.
#nieruchomosci #nastart #zalesie
Jest wynajem, są mniejsze miejscowości z mieszkaniami 5k/m - co tu się nie zgadza jeśli wykonujesz jakaś podstawową pracę?
@ddonik: Powinno, ale jest to najbardziej opodatkowania forma robienia pieniądza. Praca się nie opłaca, opłaca się e-k-------o, flippowanie, etc.
@Pandillero działania związane z przedsiębiorczością oraz karierą polityczna są w moich planach. Odnośnie tego drugiego nie wiem ile jest wstanie mój kręgosłup moralny udźwignąć 😁
Zabierając socjal raczej długo nie przetrwałbym w polityce.
@conamirko zgadza się nie muszę mieszkać w centrum miasta. Osobiście
@TillCollapse: czyli się nie nadajesz na polityka, tak samo jak 99% ludzi w tym kraju.
Z resztą komentarza się oczywiście zgadzam - też wolałbym dostępny żłobek niż śmieszne 800zl które na prywatny nie wystarczy
A skoro generujesz nadwyżki(zakladam) a sytuacja w okół Ci nie przeszkadza to stawiam, że skutecznie potrafisz bronić ten kapitał. Nawet dla dobrze zarabiających i majętnych ludzi sytuacja przysparza dodatkowej presji związanej z obroną
wartości lat swojej ciężkiej
https://twitter.com/MJMarszalkowski/status/1778717459941298600?t=5-AiHvPHP4a--NkS1nSLDQ&s=19