Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zapędziłeś się kolesiu, świat tak nie funkcjonuje. Polak ze wschodnim akcentem wychowany w polskiej kulturze nie jest atrakcyjnym kandydatem dla kobiety z zagranicy. Po pierwsze polaki zarabiają 5 razy mniej od innych mężczyzn z zagranicy. Czym chcesz zaimponować kobiecie jak masz pusto w portfelu? Uroda polakw również pozostawia wiele do życzenia. Polki uciekają do niemiec, francji i hiszpanii na łowy, myślisz że taka marokanka przyjedzie do polski szukać sobie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @klewerewel: Opisujesz patologicznych Sebixów. Widać w jakim środowisku się obracasz (karyńsko-sebixowym). Nie jestem łysym Sebixem. Mam ciemne gęste włosy i ciemne oczy. Dbam o siebie, a na zarobki nie narzekam. Zarabiam tyle, że żona nie musi pracować. Słyszałaś o kimś takim jak Francisco Lachowski? To Polak z Brazylii. Znajduje się wśród 50 najlepszych modeli męskich na świecie. A Paul Wesley, vel. Paweł Tomasz Wasilewski? To
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: coś ci sie hosting wysypał.
I zlituj się, pojedynczymi przykładami to można dowolną teze udowodnić. Arabki z domieszką europejską jeszcze wyglądają znośnie, te arabsko-wsobne to jest koszmar z wąsami.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kolejny wyssany z doopy wysryw jak to wszystkie bez wyjątku Polki są XYZ a wszystkie kobiety z innych krajów są A B C i oczywiście Polki głupie brzydkie łatwe niefajne, "współczuję wam biedaki że musicie mieć polskie żony, możecie mieć kobietę o złotym sercu ale ważne że jest z Polski to ha tfu na nią i ha tfu na was cucki że nie stać was na japąkę czy inną
  • Odpowiedz
Polki są zlaicyzowane i niezależne, czytaj łatwe i zagubione. Nie są dobrym materiałem na żonę. Nie chciałbym żony, która miała przede mną wiele kaktusów i martwić się w domu, czy nie pójdzie w tango.

@mirko_anonim: ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @AlienFromWenus: To wy doprowadzacie mężczyzn do kompleksów. Zachowujecie się jakbyście były cudami natury najpiękniejszymi na świecie. Udawało wam się utrzymać mit za komuny, gdy podróże były ograniczone. Teraz Polacy mogą otworzyć oczy. Wystarczy przekroczyć polską granicę, aby zweryfikować wasze kłamliwe założenia.

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja nie jestem wy, ja jestem ja, odpowiadam za siebie więc w doopę sobie wsadź te gorzkie żale, żadna cię nie chciała bo nic sobą nie reprezentujesz a wymagania z kosmosu masz ale pluć na wszystkie kobiety to pierwszy xD
  • Odpowiedz