Aktywne Wpisy
le1t00 +345
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
IntruderXXL +253
Habitat «środowisko, w którym osobniki danego gatunku znajdują najdogodniejsze warunki do życia»
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
https://pl.wikipedia.org/wiki/Androgynia
Odkąd weszła cala gender propaganda to tylko namieszała, a androgynia to dużo starsze pojęcie. Nie jestem żaden gender fluid, czy innym dziwadłem, w obecnej chwili uważam zresztą że genderyzm to z grubsza, najogólniej rzecz ujmując, pranie mózgu działające na ogromną szkodę olbrzymiej ilości ludzi, szczególnie młodych. Warto obejrzeć sobie dokument „What Is a Woman?”, którego próżno szukać na filmwebie, ciekawe dlaczego... Cenzura prewencyjna? Gdzieś to już było u tych wyjątkowo lewoskrętnych 😉 W dokumencie tym, jeden bodaj psychiatra, czy seksuolog, nieistotne, mówił że zachowania te są związane z temperamentem, a nie z wyimaginowanymi płciami. To dla mnie punkt wyjścia w ocenianiu samego siebie 🙂 Polecam się zapoznać.
W skrócie - za stary jestem na takie głupoty ;d I całe szczęście w Japonii, z którą wiążę swoją przyszłość, to się słabo przyjmuje (jeszcze). To nie tak, że Japończycy to ksenofobi, wręcz przeciwnie. Tam po prostu nie ma wtrącania się w życie innych, zupełnie co innego niż papka, którą serwują nam do zarzygania zachodnie media. Ludzie mają tego powoli dość, budzą się, i bardzo dobrze. Czas najwyższy.
#lgbt #teczowepaski #femboy #psychologia #seksuologia
Zmanipulowana insynuacja. Nie kojarzę tej osoby z żadnej innej aktywności poza wspomnianym wyżej dokumentem. Nie uznaję tej osoby za autorytet w żadnej dziedzinie. Więc
Daj znaka jak zaczniesz pisać na r/honest_transgender swoje odkrycia naukowe. :)
Nie posiadam takiego przekonania. Ale w mojej ocenie brnięcie w to tęczowe szaleństwo to proszenie się o rozwój i pogłębianie zaburzeń psychicznych. Wybacz, ale to nie dla mnie :) Sekta LGBT zrobiła z kolorów tęczy coś podobnego, co zrobili naziści ze swastyką. Ja lubię kolory, lubię tęczę, nawet jak widzę te tęczowe flagi, nie mam myśli, by je opluwać. Niestety wielu
XD
Więc dorośnij, a później wyraz swoją opinię.
Miłego dnia
No cóż, wykop :)
@tamagotchi: Obejrzeć dokument w którym twórca dokumentu mysli że milion dzieciaków jest na hormonach XD Jak w najbardziej progresywnym kraju USA jest ich pare tysiecy czy tam paredziesiat, juz nie pamiętam, a co dopiero w pozostałych regionach świata
https://www.youtube.com/watch?v=N2lG7Y_8bVU
Reszty nawet nie czytam bo jak zaczynasz od tego gównodokumentu to wiem ze nic nie masz do wniesienia xD