Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +1892
źródło: 1000003957
Pobierz
Roszp +165
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz

#nieruchomosci #kredythipoteczny #polityka
Dla mnie kwestia tych parkingów jest chyba najśmieszniejsza biorąc pod uwagęe, że jakiś czas temu ktoś zasugerowal, żeby chyba w Warszawie usunąć parking pod urzędem a urzędnicy niech sobie komunikacją jeżdżą to było oburzenie, bo urzędnicy muszą mieć parking pod samym urzędem XD ale kowalskiemu to można zabrać nawet parking pod domem, najlepiej to niech z--------a na piechotę bo rozbudowa komunikacji przecież też swoje kosztuje
czy ten "nikt" jest z nami na mirko i czy to właściciel który kupił na wynajem i jemu parking jest nie potrzebny bo mieszka w domu poza warszawą z dala od korków i dojazdów do pracy?
też bym sobie kupił mieszkanie w Krakowie albo rzeszowie w centrum obok przystanku metra
@lentilek: mocno wzrosła minimalna, a Saszki nie przyjęli takiej propozycji, że jak jest większy ZUS, to trzeba to odjąć od tego co dostają pod stołem ( ͡° ͜ʖ ͡°) No więc trzeba przypompować ceny mieszkań, bo inaczej marża mogłaby spaść z 32% na 30,5%, a do tego dopuścić