Wpis z mikrobloga

#cs2 #csgo kolejny lose ENCE na słabszego rywala. Niestety poza przebłyskiem katowickim ta drużyna gra skandalicznego CSa. Dycha gra najsłabiej w karierze, a śledziłem go dość mocno od ARCY.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vasos: możliwe, że to był przebłysk. Tylko spróbuj sobie wyobrazić dychę, który jest w swojej topowej formie, przecież on jest aimowo najlepszy z całej tej piątki. Plus praca nad głupimi błędami reszty i skład ma potencjał. Oczywiście nie jest to TIER 1 jak niektórzy myślą.
  • Odpowiedz
@vasos: ciekawe czy dalej kuben twierdzi, że dycha to najbardziej skillowy polski gracz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Florek10: ja właśnie tak sobie te drużynę wyobrażałem, że dycha przejmie rolę KEia z 9ine i ją zupgrade'uje, bo KEia zawsze brakowało w ważnych meczach. Tymczasem dycha gra teraz anchorowe role i często zostaje w sytuacjach 2v2, 3v3 co sugeruje, że to on trade'uje a nie jest trade'owanym graczem.
  • Odpowiedz
@vasos: jeśli chodzi o anchorowe role to faktycznie często to tak wygląda, ale bywa też tak, że ginie jako pierwszy i to w ogromnej większości. Wtedy są zmuszeni grać 4vs5.
  • Odpowiedz