Wpis z mikrobloga

@parys88: a nie, w tym czasie wygrałem div3, grałem 2 sezony w div2 (3 miejsce), a później przyszedł kryzys, odechcialo mi się grać i spadki do div 3 a teraz do div4. Co do płatnych rzeczy to mam konto premium, także mnie to nie przeszkadza, kilkadziesiąt zł rocznie to nie tragedia.
  • Odpowiedz
@Decondee: A nie usuwam konta bo trochę mi szkoda drużyny, mam ją od 2007 roku, część zawodników sprzedałem, część odeszła na emerytury, zostały niedobitki, trochę kasy mam na koncie, może kiedyś wróci chęć i zacznę grać z powrotem. Zawsze możemy zagrać sparing, moja drużyna to Dzikie Ścierwojady ( ͡ ͜ʖ ͡) nr drużyny 373737.
  • Odpowiedz
@Decondee: @parys88: Refleks szachisty ale ja też gram. Sezon temu div1.3, zrobiłem wyprzedaż i postawiłem na juniorów bo trzeba było odmłodzić skład obecnie div2.7 ale również szykuje sie spadek... a wy w której? Macie jakieś klany? Ja gram w klanie, który sezon temu był w ELK, niestety spadliśmy do I ligi, mógłbym was wkręcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hsarz: no ja akurat po kilku sezonach posuchy jestem w div 4.74 (jak pisałem byłem w czołówce div2), ale to głównie dlatego, że na jakiś czas grę odpuściłem no i mam w tej chwili praktycznie samych młodzików w składzie, drużynę ciągle utrzymuję, trochę grosza na koncie siedzi i kto wie czy znowu nie wróci motywacja do gry i nie spróbuję znów powalczyć o div1:)

Co do klanów to nie mam,
  • Odpowiedz
@hsarz: To i ja z refleksem szachisty. Utrzymałem się ostatnio w div 4 i teraz toczę walkę o górną połowę tabeli. Jest to moje drugie podejście i taki awans "na szybko" do tej czwartej, trochę bez większych przygotowań. Najwyżej byłem w div 2 jakieś 3 lata temu, ale w końcu brak motywacji i chęci na co raz większe wydatki z MZ odsunął mnie od grania. Jak to robisz, ze stawiasz
  • Odpowiedz