Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +455
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NaglyAtakGlazurnika +102
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta

9:50
j--------e, jak ja nie trawie ludzi zachowujących się w ten sposób. @zwrotnaskarb jest w obcym Państwie, próbuje wymówić nazwę miejscowości w innym języku, a Janek ma niesamowitą bekę i zaśmiewa się na śmierć, bo przekręcił słowo. Weź ty się #yanek walnij w ten swój dzban. Jeszcze to "nauczanie" jak się powinno poprawnie wymawiać. Żeby widzowie wiedzieli kto tu jest "gość" i on WIE! To On jest tutaj panem.
Tak krótki fragment filmu, a tak wiele można wyczytać.
Aż mi się przypomniały czasy szkoły gdy ktoś użył złego czasu na angielskim i reszta klasy miała z tego bekę - właśnie przez takich ludzi większość z nas wstydzi się mówić po angielsku.
Poza tym to niefajnie się to ogląda jak @zwrotnaskarb pokazuje, że są razem na wyprawie. A na filmach u Janka nasz policjant pokazuje się tylko jak przypadkiem wejdzie w kadr xD
przecież to jawna beka i naśmiewanie się z "KAROLI" czyli z Merci Campervan który dostałby by w p---ę od wicemistrza Polski na lewą rękę za to, że skrytykował cumpera Janka
źródło: c16214d21df0ec3896d2b97f1b000d7cf2fe8d59b26d4d3b0d60e679bbf092b9
PobierzOdyn często przekręcą nazwy tylko nie ma kto go wyśmiać (korsir wyśmiał go jak się pomylił z Rzymianami ostatnio)
@zwrotnaskarb dissowales Karola przekręcając nazwę miejscowości? PRZYZNAJ SIE XD