Aktywne Wpisy
StalkomirNowak +626
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Vanche +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Banda hipokrytów.
A no nie ma. A ty jesteś faszystą
Zabawne, bo właśnie to robi ICE - próbuje chronić obywateli wyłapując przestępców. Nagle banda nawiedzonych lewaków chce w tym przeszkodzić, narażając życie swoje
Ale wiesz, że ICE robi to w całym kraju, a tylko w tym lewackim wypizdowie dochodzi do takich tragedii, bo panuje przyzwolenie na prześladowanie i przeszkadzanie funkcjonariuszom?
To nie są biedni, niewinni obywatele dostający z rykoszetu, tylko zindoktrynowani psychole, gotowi oddać życie za przestępców, bo tak im podpowiada chora ideologia.
Kiedyś do Polaków strzelano pod ścianą jak pomagali Żydom, wtedy też takie było prawo, będziesz tego bronił?
Powiedzmy sobie szczerze, nie ma sensu gadka z Tobą. Ja zawsze stanę za człowiekiem, w Tobie człowieka nie ma ani trochę
Komentarz usunięty przez moderatora
A co kiedy ktoś uzna że trzeba Świat z Ciebie oczyścić? Polakow juz to spotkalo. Co wtedy zrobisz? Co jak już nie będzie kto się mógł za Tobą wstawić?
Ty jesteś morlanym dnem
No tak tak xd Prawaka nie można osądzić na podstawie jego poglądów i zachowania bo nawet jak robi coś złego to i tak jest to wina mitycznego lewaka bo swoim zachowanie zmusił prawaka do takiego myślenia xDDD
Lewaki to mają ciężko w życiu bo nie dość że muszą myśleć za siebie to muszą też myśleć
Inna sprawa, że lajki/komentarze itp w dzisiejszej erze martwego internetu nie są w żaden sposób wiarygodne.
z
Aż tak ci polityka łeb wyprała, że zapominasz jak to jest być człowiekiem?
Ty tak na
Ci ludzie przeszkadzają samą swoja obecnością. ICE to nie drogówka, mają wjechać szybko i zgarnąć nielegalsów. Jest
I ja też zagłosuje na prawice mimo, że mi bliżej lekko do lewicyxD
Skoro trzaskają wam d--y bo odstrzelono randoma 8000 km od polackiego zadupia to ciekawi mnie co tu sie bedzie o---------ć gdy znowu prawak przejmie wladzexD
źródło: image
Pobierz