Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +126
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
thorgoth +399
Michał Szpak wygląda jak Jennifer Aniston z zarostem
#heheszki
#heheszki
Moim zdaniem powinno się stosować największy mozliwy deficyt kaloryczny czyli 1000 kalorii mniej zamiast 500, bo chodzenie na siłownię podczas redukcji to trochę marnowanie czasu bo żadnych mięśni nie robisz i tak więc po co to przedłużać. A gdzieś badania robili ze wychodzi na to samo na końcu i tak.
#mirkokoksy #silownia #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
zgadzasz się?
I na pewno nie palisz przy tym 700 kcal, uwierz mi. Realnie to bliżej ~350 na godzinę intensywnego treningu siłowego. Wszelkie tabelki z apek są tyle warte co tabelki dla odchudzających się Grażynek
https://www.omnicalculator.com/sports/calories-burned-weight-lifting
Jest tam z boku jakies zrodla - jak dobre - nie wiem bo az tak mnie temat nie interesuje, natomiast wartosc 700kcal wydaje sie absolutnie nierealna, tym bardziej ze dla grania w pilke czy plywania podaje sie w tabelach mniej wiecej takie wartosci. A wysilek na silowni jest duzo mniejszy niz przy tych sportach.
A ty jak na mirka przystalo sie zesrales tylko i nic odkrywczego nie wniosles do dyskusji. Policz prace w W z 10 cwiczen to pogadamy
@programista15cm: jestes programista, naprawde trzeba ci tlumaczyc czym jest srednia i jak takie dane sie szacuje?