Aktywne Wpisy

rales +2
Do rzeczy:
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
czy???
- przyzwyczaisz się 46.3% (133)
- spróbuj, tam sterowanie padem nie jest trudne 13.9% (40)
- odpuść 28.6% (82)
- nwm . sprawdzam 11.1% (32)

Jaki może być powód w----------a przez samochód ogromnej ilości płynu chłodniczego?
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw

Moim zdaniem powinno się stosować największy mozliwy deficyt kaloryczny czyli 1000 kalorii mniej zamiast 500, bo chodzenie na siłownię podczas redukcji to trochę marnowanie czasu bo żadnych mięśni nie robisz i tak więc po co to przedłużać. A gdzieś badania robili ze wychodzi na to samo na końcu i tak.
#mirkokoksy #silownia #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
zgadzasz się?
I na pewno nie palisz przy tym 700 kcal, uwierz mi. Realnie to bliżej ~350 na godzinę intensywnego treningu siłowego. Wszelkie tabelki z apek są tyle warte co tabelki dla odchudzających się Grażynek
https://www.omnicalculator.com/sports/calories-burned-weight-lifting
Jest tam z boku jakies zrodla - jak dobre - nie wiem bo az tak mnie temat nie interesuje, natomiast wartosc 700kcal wydaje sie absolutnie nierealna, tym bardziej ze dla grania w pilke czy plywania podaje sie w tabelach mniej wiecej takie wartosci. A wysilek na silowni jest duzo mniejszy niz przy tych sportach.
A ty jak na mirka przystalo sie zesrales tylko i nic odkrywczego nie wniosles do dyskusji. Policz prace w W z 10 cwiczen to pogadamy
@programista15cm: jestes programista, naprawde trzeba ci tlumaczyc czym jest srednia i jak takie dane sie szacuje?