Aktywne Wpisy

yahoomlody +23
Macie słowa, które jak słyszycie to was triggeruje? xD u mnie to będzie
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy

stary_grat +3
#chwalesie #tatuazeboners
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
źródło: image
Pobierz

Kierowca nie chciał mnie odwieść, kazał czekać na innego busa po 14:00.
#emigracja #swstory #niemcy
źródło: temp_file1136583955397147170
Pobierzźródło: temp_file6788448494338340369
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jakoś czas temu kwiat polskiej młodzieży postanowił wyjechać za granicę i tam został ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: IMG_2100
Pobierzźródło: temp_file7488513656871183486
Pobierzźródło: temp_file5634985403165149031
Pobierzźródło: temp_file644816565089439039
Pobierz@dolor Ile już razy myślałem o tym elektryku. Tyle że po ostatniej emigracji zacząłem leczyć zęby, mam wszystkie swoje i nie chciałbym tego zmieniać. Mam jeszcze dwa do kanałowego nie skończone. Resztę pieniędzy mogę zainwestować w kursy, nie mam innych wydatków.
Dostajesz miejsce do spania, jedzenie, praca mało ambitna, ale co ważne, możesz się rozwijać, jakieś kursy itp.