Aktywne Wpisy

DrFlaming +745
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz
Soongoku +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Które wydanie I Tomu Grębosza "Symfonia C++" jest "najstarszym akceptowalnym" ewentualnie z którego roku?
Chodzi mi o to, czy muszę kupić najnowsze, żeby nauka miała sens (to będzie chyba wydanie 3B z 2010 roku) czy może być starsze i też "nic się nie stanie" bo aktualność będzie do zaakceptowania?
I drugie pytanie: ktoś chce sprzedać używkę?:)
czyli wydanie drugie z 2006 za 23 zł z wysyłką będzie ok?
Kompletny żółtodziób ze mnie, nic a nic;)
zresztą to efekt tego
@grzegorz-zielinski: jestem typem, który musi mieć "papier" jako podstawę, cieżko mi się uczy z internetu. Chyaba, że może polecisz jakiś wart uwagi, netowy samouczek?
ale z tego co widze to jest chyba tylko po anglikańsku
@grzegorz-zielinski: p---------e