Które wydanie I Tomu Grębosza "Symfonia C++" jest "najstarszym akceptowalnym" ewentualnie z którego roku?
Chodzi mi o to, czy muszę kupić najnowsze, żeby nauka miała sens (to będzie chyba wydanie 3B z 2010 roku) czy może być starsze i też "nic się nie stanie" bo aktualność będzie do zaakceptowania?
@picofrico: W programowaniu liczy się przede wszystkim istota zrozumienia tego, jak się pisze kod i jak on działa. W jakim języku później będziesz pisać to już nie ma znaczenia. Na upartego bym nie kupował książki (ja w ogóle takich nie miałem), bo najlepiej pisze się kod na bieżąco w programie.
@grzegorz-zielinski: jestem typem, który musi mieć "papier" jako podstawę, cieżko mi się uczy z internetu. Chyaba, że może polecisz jakiś wart uwagi, netowy samouczek?
Które wydanie I Tomu Grębosza "Symfonia C++" jest "najstarszym akceptowalnym" ewentualnie z którego roku?
Chodzi mi o to, czy muszę kupić najnowsze, żeby nauka miała sens (to będzie chyba wydanie 3B z 2010 roku) czy może być starsze i też "nic się nie stanie" bo aktualność będzie do zaakceptowania?
I drugie pytanie: ktoś chce sprzedać używkę?:)
czyli wydanie drugie z 2006 za 23 zł z wysyłką będzie ok?
Kompletny żółtodziób ze mnie, nic a nic;)
zresztą to efekt tego
@grzegorz-zielinski: jestem typem, który musi mieć "papier" jako podstawę, cieżko mi się uczy z internetu. Chyaba, że może polecisz jakiś wart uwagi, netowy samouczek?
ale z tego co widze to jest chyba tylko po anglikańsku
@grzegorz-zielinski: p---------e