Aktywne Wpisy

Miguelos +75
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w latach około 2013 - 2015 było PEŁNO kobiet w wieku mniej więcej 18 do 25 lat które ważyły mniej niż 50 kg a teraz ze świecą takiej szukać? Czy to po prostu kwestia wszechobecnego wmawiania body positive (czytaj: wp*erdalanie żarcia i bycie grubasem jest dobre)? Takich ślicznych chudzinek o nogach niczym zapałki było pełno, dosłownie na każdym rogu. Teraz znaleźć jakąś poniżej 60 kg to cud

źródło: fsdsfsdfs
PobierzMirki mam problem, ale chyba ze sobą. Do rzeczy. Mam 34 lata i od prawie roku jestem z dziewczyną (28). Jak to w IT zarabiam bardzo dobrze, bo pomimo mieszkania w Toruniu pracuje od 10 lat zdalnie dla korpo ze stolicy. Moja dziewczyna natomiast zarabia lekko ponad minimalną i raczej nie ma dużych szans na większe zarobki z uwagi na rynek pracy w tym mieście. Ja mam już prawie spłacone mieszkanie i
Normalnie takie g---o, że aż mi głupio wpis dawać, ale sposoby z google nie działają xD
Próbowałem scroll lock wciskać w klawiaturze wirtualnej, probówałem resetować kompa i nie pomaga xD Na różnych przeglądarkach też nie działa. Myszka to razer viper mini, ale raczej na 90% sprawna (nie mam jak sprawdzić na czymś innym)
#pomoc #komputery #myszka #myszki #przegladarka
Czy do myszki masz oprogramowanie w którym przypisuje się działanie danych klawiszy?
Czy w windowsie możesz przypisać skróty klawiszowe?
Czy restartowales komputer?
1. Na żadnej przeglądarce nie działa
2. Nie
3. To znaczy?
4. Tak
Tu chyba mam rozwiązanie, faktycznie gdy wcisnę mocniej to działa.