Aktywne Wpisy

jarzynka +220
#mecz dlaczego na trybunach 99% to biali kibice. Na wypoku mówili że Szwecji już nie ma i jest kalifat.

Napisałem sobie skrypt który streamuje mi wpisy z tagów i wysyła bezpośrednio na TV i teraz oglądam mecz jak prawdziwy man of culture xD #mecz
źródło: image_picker_E3EEAC7A-AF95-4B49-BE39-2C23D7A62235-76828-000020A90FF2C561
Pobierz

@mirko_anonim: Nie? No popatrz nie wiedziałem
@mirko_anonim: Ja tak robię. Rozwiedziony, kobiety nie szukam bo nie mam czasu, mam córki i fajną pracę, na razie wystarcza.
Komentarz usunięty przez moderatora
Osobiście wciągnąłem się w trening i zdrowe życie bo w dołki emocjonalnym popadłem w hipochondrię i myślałem że
https://wykop.pl/wpis/75635631/paused-speed-deadlift-210kg-x-2-nie-wrzucalem-nigd
To pierwszy trening po dokładnie tygodniu przerwy... -5kg w tydzień poszło na wadze :P.
Dzisiejszy trening to Dynamic effort lower. Celem tego treningu jest szybkość, dynamika i krótkie przerwy. Jeśli chodzi o ciężary to jest to
Ja chodzę, aby byle patologia mi nie podskoczyła, jak w tym nagraniu ''wysiadamy''.
źródło: hq720
Pobierz@mirko_anonim: Jest coś takiego jak satysfakcja z samodyscypliny, efektów i kształtowania charakteru. Ciężkie do zrozumienia jeśli się nie osiągnęli jakiegoś celu ciężką pracą. Oprócz tego po wysiłku fizycznym człowiek zwyczajnie dobrze się czuje, a innych aspektów na plus jest dużo więcej :)
kwestia balansu, fajnie się poruszać bo się człowiek dobrze czuje a żadna skrajność nie jest rozsądna