Aktywne Wpisy
mickpl +1142
cytmirka +151
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Chvuj z terorrystami, ale publikowanie takich treści, chwalenie się tym, przyzwolenie na takie działania pokazuje jak wielka przepaść cywilizacyjna dzieli nas od dzikiej, barbarzyńskiej kacapii. Dali dupy i nie powstrzymali zamachu, to jedyne co teraz potrafią to torturować podejrzanych, zamiast po prostu wytoczyć przeciwko nim proces i skazać. Sprawiedliwy proces powinien przysługiwać nawet największym szujom - to odróżnia cywilizację od dzikusów.
Zapamiętajcie te obrazki dobrze.
#ukraina #rosja #wojna #zamach
Na pewno nie torturowanie przez kacapskich bandytów w mundurach, ponieważ tortury NIE SĄ skuteczną metoda przesłuchiwania
Masz tam rozdział o czasach obecnych w tym o USA. Zobaczymy czy wtedy powiesz, że USA to cywilizowany kraj :-)
@ciemnienie od bestii sie odrozniam tym ze nie zabijam ludzi. a kazdy kto to robi człowieczeństwo traci. Nie widze powodu żeby takiego osobnika traktować jako czlowieka nawet
Poza tym wydaje mi sie że wy nie rozumiecie powagi sytuacji. Co jesli to byl pierwszy z serii zamachów? Co jesli w
@noipmezc: o raporcie Panetty pewnie slyszales, a jezeli nie, to polecam się najpierw zapoznac z tym tematem i opinia wielu biegłych w tym temacie. Nie ma zadnego usprawiedliwienia dla tortur, a kodeks hammurabiego to starożytność, nie świat współczesny.