Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #

źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
Linnior88 +3
Skąd bierzecie sens życia i uśmiech ?
Na wypoku zamiast krytykować złe zachowanie jakiegoś pustaka, to wyśmiewa się chłopaka a potem wyją na #przegryw
https://x.com/ChatkinsMati/status/1771847839389257887?s=20
źródło: obraz_2024-03-24_154102255
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@kupkesobieciagne: To, że obecnie bardzo często zachowują się tak standardowo dziewczyny nie oznacza, że to nie był pustak, oznacza to, że standardowo dziewczyny są pustakami.
@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0: Święte słowa, w relacjach z kobietami absolutnie nigdy nie powinieneś się pytać o takowe innych kobiet ponieważ one sobie może i bardzo lubią rozmawiać o związkach, ale żadna ci nie pomoże bo będą myśleć w sposób typowo babski
To akurat prawda, trzy takie odrzucenia i chłop dołączy do tagu świętego, albo odkryje w sobie powołanie elgebete.