Aktywne Wpisy
pearl_jamik +56
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gymw8nhnzd +295
“Wpadła wypłata od firmy”, a sekundę temu Izunia mówi że tylko własny biznes, ja już serio sie w tym gubię.
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Druga kwestia - większość wiedziała, że KO nie spełni wszystkich obietnic, ale PIS zrobił z Polaków takie roszczeniowe społeczeństwo, że czy się to komuś podoba czy nie, to Tusk musiał sporo obiecać. Na gadkę typu: wiele nie obiecamy to najpierw trzeba naprawić budżet, wielu by się nie rzuciło i KO miałaby z 20%.
Tusk miał odsunąć PiS od władzy i ich jak najszybciej rozliczyć. Następnie miał ogarnąć budżet państwa i naprawić stosunki międzynarodowe. Następnie miał zacząć spełniać resztę obietnic. Jeśli mam poczekać na kwotę wolną 60 tys do 2026 to poczekam. Bo wiem że jakby rządził PiS, to bym pewnie w 2026 już nie żył w demokratycznym kraju.
A teraz czekam na okolice lipca/ sierpnia i rozpad PiSu.
#bekazpisu #bekazkonfederacji #sejm #polska #polityk #polityka
@Nobody32: ja jestem niemal w szoku że spełnili jakiekolwiek. Im mniej ich obietnic tym lepiej, najważniejsze żeby nie byli takimi szkodnikami jak PiS i nie wykazywali za wiele własnej inicjatywy, bo nikomu to na zdrowie nie wyjdzie.
Jak ktoś autentycznie czeka, aż przyjdzie w końcu partia polityczna co im poprawi życie, to pozostaje współczuć. Niestety, czas się pogodzić z
@Mega_Smieszek: najgłośniej lamentują na niespełnione obietnice Tuska ci którzy nie głosowali na Tuska, więc są to ludzie którym i tak nie marzyło się sprzątanie tego pissowskiego burdelu i spełnienie 100 obietnic xD
Do tego już część obietnic zrealizowali, ponad połowę procedują - zobaczymy co z tego wyjdzie. I tak najważniejsze było odsunięcie PiSu od władzy, tak jak w 1989 odsunięcie komunistów - dokładnie ta sama liga.
Ja pierwszy raz zagłosowałem na PSL i czuje się wyśmienicie. Nic nie obiecywali i dotrzymali słowa. W ogóle się nie czuje oszukany. Wygranko.