Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #zwiazki #pracbaza #zalesie

własnie zauwazyłem ze mój crush w pracy ma pierscionem zaręczynowy, wcześniej jego nie widziałem...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lester-53: zrozumiałem,że crush to dziewczyna w której się jest zakochanym, więc chyba można taką poznać i być z nią w związku. Ludzie się przecież w sobie zakochują, a nie tylko w modelkach z Instagrama. A tutaj mamy sytuację,gdzie chłop ma dziewczynę, ale tylko taką z braku laku, i za słaba żeby z nią tworzyć coś poważnego. To nie może poznać takiej co się mu spodoba?
  • Odpowiedz
@Kotdog Masz rację. Byłam przez wiele lat taką dziewczyną z braku laku i zachęcam, żebyście nie niszczyli tych dziewczyn. Nie wchodźcie w relacje, nie dawajcie nadziei. One planują z wami życie, a zanim się zorientują, że nigdy nie doczekają się oświadczyn, to zmarnujcie im kupę lat, które mogły poświęcić na rozwój. Wyjdą zniszczone, bez wiary w szczerość faceta. W dodatku większość nie znajdzie już miłości, nie urodzi dziecka, na wiele rzeczy
  • Odpowiedz
One planują z wami życie, a zanim się zorientują, że nigdy nie doczekają się oświadczyn, to zmarnujcie im kupę lat,

A dziewczyny to nie mają o wiele lepiej rozwiniętej intuicji od mężczyzn? Ewentualnie babci, której mogłyby się zapytać, czy ten kawaler to kandydat na męża, czy bawidamek?
Czy też wreszcie, spójrzmy prawdzie w oczy, laski doskonale wiedzą, na co się piszą, tylko zagłuszają swój wewnętrzny głos.

nie znajdzie już miłości
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @olokynsims:

czy ten kawaler to kandydat na męża, czy bawidamek?

Ten sam kawaler jedną kobietę będzie zwodził latami, a innej oświadczy się po roku. Bo z jedną związał się z braku laku a w drugiej się naprawdę zakochał. Czy taki facet jest kandydatem na męża czy bawidamkiem
  • Odpowiedz