Aktywne Wpisy
Kodzirasek +12
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
kidi1 +209
Działa!!!!!!!!! Lista obecności. #wykop
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@whoamix a ty uważasz, że to kobiety oddolnie cokolwiek zorganizowały? (。◕‿‿◕。)
Poza tym skąd u ciebie taki brak empatii?
Ja nie wiem czy wiesz w ogóle o jak potężnym błędnym kole tutaj jest
@whoamix: bo moze z kobietą dzieli akurat swoje zycie i jest jego najbliższą podporą?
@whoamix: Nie zapomniałem ale wiedz ze facet jesli sie dzieli w ogole emocjami to z osobami baaardzo bliskimi (tu stricte podany temat kobiety) albo z bardzo obcymi, gdzie sytuacja pozwoli wylac z siebie cos co nie poniesie za soba konsekwencji
@whoamix: No ale ja dokładnie o tym napisałem powyżej w pierwszej odpowiedzi...
Ale gdzie ja tak w ogóle założyłem? Gdzie to przeczytałaś? xD A poza tym nawet jeżeli przyjdzie to co? Te empatyczne kobiety to nie mogą pomóc facetowi? Właśnie tak wygląda w praktyce empatia takich osób jak ty. Tak jestem bardzo empatyczna...
@dobry-informatyg:
Społeczeństwa. Żyjemy w standardzie, gdzie chłop zawsze jest winny i jest sprawcą wszystkiego co złe. Kobieta zawsze jest ofiarą, zawsze w dobrym tonie jest jej pomóc. Jak ktoś chce zabłysnąć to najlepiej w roli biało rycerza, nawet jak sytuacja tego nie wymaga. Zobacz, że już nawet ten gówno mem powoduje zgrzyt, no bo jak ktoś śmie powiedzieć coś innego niż pochwały pod adresem kobiet.
Chodzi mi o to, ze nawet do Twojej glowy nie przyszlo, ze facet moglby zwrocic sie o pomoc do mezczyzny i to mnie w sumie bawixD czy z gory zalozyles, ze takiej pomocy, by nie otrzymal od drugiego faceta? odpowiedzialnoscia za pomoc facetom obarczyles kobiety.
Na prawdę dla ciebie stwierdzenie:
Zawiera założenie, że facet pyta kobietę o pomoc?
Jeżeli tak, to na takim poziomie "logiki" nie widzę za bardzo pola do dyskusji.
Ciężko przebrnąć przez ten twój zlepek
widze, ze prosba o statystki i poparcie postawionej przez Ciebie tezy Cie przerosla i zostala odebrana jako agresja! dobrze wiedziec!
@BombaskaEskadraLotnicza: Wiesz o tym że można być zarówno po stronie mężczyzn i kobiet? To nie jest albo to albo to.