Wpis z mikrobloga

@whoamix:

widze, ze prosba o statystki i poparcie postawionej przez Ciebie tezy Cie przerosla i zostala odebrana jako agresja!

Widzę, że przerasta ciebie nawet zrozumienie tego co sama piszesz.

.....do Twojej glowy nie przyszlo.......to mnie w sumie bawixD

piasnie takich głupot to jest agresja

dlaczego to kobiety maja walczyc za Was?

nikt tego nie powiedział

poprosze rowniez o statystyki, o tym jak kobiety wysmiewaja mezczyzn

ty tak poważnie? jak sobie wyobrażasz
Tych samobójstw nie można "znieść ustawą" tak jak prawa aborcyjnego.

@Tymajster: Ty też masz niedostatek szarych komórek? Temat nie lezy w znoszeniu czegoś ustawą, tylko w tym, że poważne i rozległe problemy społeczne prowadzą do tego o czym mówi ten mem. A nic dziwnego, że takie problemy istnieją, skoro podejście do tematu jest takie jak widać.
@BombaskaEskadraLotnicza:

Widzę, że przerasta ciebie nawet zrozumienie tego co sama piszesz

W ktorym miejscu dokladnie?

piasnie takich głupot to jest agresja

Wytkniecie bledu logicznego szanownemu mezczyznie jest agresja? oki

nikt tego nie powiedział

a to trzeba juz powiedziec wprost, zeby mezczyzna zrozumial? szczerze, skoro idziemy stereotypami, ze kobiety to empatyczna plec:

Te empatyczne kobiety to nie mogą pomóc facetowi?

cytat, bo bedzie, ze zmyslam zaraz i skad to wzielam, to gdzie
Temat nie lezy w znoszeniu czegoś ustawą, tylko w tym, że poważne i rozległe problemy społeczne prowadzą do tego o czym mówi ten mem

@BombaskaEskadraLotnicza: no ale co ty chcesz? Strajku z postulatem ograniczenia samobójstw? To nic nie da. W przeciwieństwie do realnego postulaty zmian w prawie. Dlatego jest sens strajkować w sprawie aborcji, a w sprawie samobójstw nie.
Tzn. można zrobić taki marsz, aby miał rolę informacyjną. Także śmiało, zorganizuj
@whoamix: Nie ma co się produkować. Na wykopie nie przekonasz takiej osoby, bo ona już ma wyrobione zdanie - jedyne czego szuka, to podpórki pod swoje poglądy. Tak jak ostatnio jakiś czołowy konfederata na pytanie czy wie, czym jest anarchokapitalizm pisał mi, że to pewnie jakiś kolejny lewacki wymysł ()
no ale czyje to wina?

@dobry-informatyg: struktury podatków, ubezpieczeń społecznych i ich redystrybucji, która robi z mężczyzn bankomaty dla kobiet, co odbija się obciążeniem finansowym i psychicznym mężczyzn, oraz pogorszeniem ich pozycji w prywatnych relacjach z kobietami.

Należy wprowadzić osobny system podatków i świadczeń dla kobiet i mężczyzn. Jak kobieta dostaje zasiłek, macierzyński, idzie na studia, przechodzi na emeryturę, to dostaje pieniądze z podatków płaconych przez kobiety, mężczyzna z podatków placongyhc
@whoamix: Rozmowa z tobą nie ma sensu. bo ani cie temat nie interesuje, ani nie masz dobrych intencji.

Pisze, że zarzucasz mi coś czego nie napisałem, pytam "gdzie tak napisałem", a ty na to złośliwie odpowiadasz "a to trzeba juz powiedziec wprost, zeby mezczyzna zrozumial?". To jakby na pytanie jaka jest pogoda ktoś odpowiedział "nie" xD
@Ulyssos:

a pisz sobie co chcesz, jedyne co meniniści robią to piszą w interneciexD

A ty co robisz poza pisaniem głupot bez żadnej treści? Jeszcze robisz mi jakieś dziwne założenia na mój temat xD

Nie ma co się produkować. Na wykopie nie przekonasz takiej osoby, bo ona już ma wyrobione zdanie - jedyne czego szuka, to podpórki pod swoje poglądy. Tak jak ostatnio jakiś czołowy konfederata na pytanie czy wie, czym
no ale co ty chcesz? Strajku z postulatem ograniczenia samobójstw?

@Tymajster: To teraz proszę POKAŻ MI GDZIE NAPISAŁEM, ŻE CHCE TAKIEGO STRAJKU. No gdzie? xD Założyłeś sobie coś kretyńskiego na mój temat czego nie powiedziałem i ciśniesz temat... Genialne.

To nie jest zesranie, tylko ludzie starają się wytłumaczyć ci, jakie masz bezsensowny tok rozumowania i dziwne pretensje do świata. Fragment o linczu to już urojenia.

Urojeniem jest, że założyłeś, że ja
ja miałem na myśli, czy ja to wina, że mężczyźni nie wyszli na ulice, oprócz nas samych?

@dobry-informatyg: Odpowiedź jest prosta, napisałem to powyżej od razu. Zobacz, że już za sam taki mem można być #!$%@? i są chętni żeby dorobić sobie akurat taką interpretację żeby mój jechać. Widziałeś żeby ktoś był taki chętny jechać z jakimś tematem dot. kobiet nie mając do tego za bardzo powodu?