Aktywne Wpisy
Kodzirasek +12
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
kidi1 +209
Działa!!!!!!!!! Lista obecności. #wykop
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@BombaskaEskadraLotnicza: a co ma powiedzieć? Tych samobójstw nie można "znieść ustawą" tak jak prawa aborcyjnego.
Widzę, że przerasta ciebie nawet zrozumienie tego co sama piszesz.
piasnie takich głupot to jest agresja
nikt tego nie powiedział
ty tak poważnie? jak sobie wyobrażasz
@Tymajster: Ty też masz niedostatek szarych komórek? Temat nie lezy w znoszeniu czegoś ustawą, tylko w tym, że poważne i rozległe problemy społeczne prowadzą do tego o czym mówi ten mem. A nic dziwnego, że takie problemy istnieją, skoro podejście do tematu jest takie jak widać.
@wiaderko-z-praniem: A gdzie napisałem, że nie można? Weź mi #!$%@? pokaż. Problem jest w tym, ze ludzie z tej możliwości nie korzystają.
@Ulyssos: ogólnie beka z ciebie, geju xD mogę tak pisać, skoro ty możesz? xD
@Einstein_z_wypoku: zobacz jakim zesraniem kończy się mem na wypoku. próba manifestacji na ulicy skończyłaby się linczem.
*na górze*: Manifestacja sześćdziesięcioletnich kobiet.
*na dole*: Manifestacja sześćdziesięcioletnich mężczyzn.
Tych drugich nie ma, bo pracują do 65.
W ktorym miejscu dokladnie?
Wytkniecie bledu logicznego szanownemu mezczyznie jest agresja? oki
a to trzeba juz powiedziec wprost, zeby mezczyzna zrozumial? szczerze, skoro idziemy stereotypami, ze kobiety to empatyczna plec:
cytat, bo bedzie, ze zmyslam zaraz i skad to wzielam, to gdzie
@BombaskaEskadraLotnicza: no ale co ty chcesz? Strajku z postulatem ograniczenia samobójstw? To nic nie da. W przeciwieństwie do realnego postulaty zmian w prawie. Dlatego jest sens strajkować w sprawie aborcji, a w sprawie samobójstw nie.
Tzn. można zrobić taki marsz, aby miał rolę informacyjną. Także śmiało, zorganizuj
@dobry-informatyg: struktury podatków, ubezpieczeń społecznych i ich redystrybucji, która robi z mężczyzn bankomaty dla kobiet, co odbija się obciążeniem finansowym i psychicznym mężczyzn, oraz pogorszeniem ich pozycji w prywatnych relacjach z kobietami.
Należy wprowadzić osobny system podatków i świadczeń dla kobiet i mężczyzn. Jak kobieta dostaje zasiłek, macierzyński, idzie na studia, przechodzi na emeryturę, to dostaje pieniądze z podatków płaconych przez kobiety, mężczyzna z podatków placongyhc
Pisze, że zarzucasz mi coś czego nie napisałem, pytam "gdzie tak napisałem", a ty na to złośliwie odpowiadasz "a to trzeba juz powiedziec wprost, zeby mezczyzna zrozumial?". To jakby na pytanie jaka jest pogoda ktoś odpowiedział "nie" xD
A ty co robisz poza pisaniem głupot bez żadnej treści? Jeszcze robisz mi jakieś dziwne założenia na mój temat xD
@Tymajster: To teraz proszę POKAŻ MI GDZIE NAPISAŁEM, ŻE CHCE TAKIEGO STRAJKU. No gdzie? xD Założyłeś sobie coś kretyńskiego na mój temat czego nie powiedziałem i ciśniesz temat... Genialne.
Urojeniem jest, że założyłeś, że ja
@dobry-informatyg: Odpowiedź jest prosta, napisałem to powyżej od razu. Zobacz, że już za sam taki mem można być #!$%@? i są chętni żeby dorobić sobie akurat taką interpretację żeby mój jechać. Widziałeś żeby ktoś był taki chętny jechać z jakimś tematem dot. kobiet nie mając do tego za bardzo powodu?