Aktywne Wpisy
Kodzirasek +12
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
kidi1 +209
Działa!!!!!!!!! Lista obecności. #wykop
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@BombaskaEskadraLotnicza: ale z ciebie cep. Niczego nie założyłem. Po prostu chcę się dowiedzieć o #!$%@? ci frustracie chodzi. Ale się tego nie dowiem. Masz ból dupy i tyle. Szkoda serwerów Białka na ten wysryw.
A ci co polajowali twój mem to jacyś tacy sami manipulacji i mizogini jak ty. Bo czarny protest nie był zorganizowany z powodu tego, że ktoś się spóźnił na aborcję, czy co tam napisałeś.
I TYLKO #!$%@? TYLE. A ty kretynie widzisz w tym atakowanie kobiet? Mizoginię? Weź się #!$%@? w łeb. Sytuacja wygląda tak właśnie prze takich jak ty... Samo stwierdzenie, że poza problemami kobiet są jeszcze problemy mężczyzn to już dla ciebie powód do ataku i nazywani kogoś mizoginem. I jeszcze robisz mi jakieś #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@whoamix: ale taki jest obecny archetyp mężczyzny w społeczeństwie, mężczyźni większość rzeczy, które robią robią