Aktywne Wpisy

l--RAD--l +3
Mam takie małe marzenie, żeby antywisła s---------a się z ekstraklasy.
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
źródło: HFUldg0WsAEKauS
Pobierz
cheture +9
pograłabym w grę

taki Pasut, łazi po miastach i zagaduje do wszystkich
OK powiesz, on jest jakoś tam znany więc ludzie reagują pozytywnie
(dla mnie nieznany, ja go tylko przez wykop kojarzę)
ale nawet gdyby nikt go nie znał - to po prostu podchodząc do lasek i coś wesołego wrzucając do rozmowy, w końcu by z jakąś się umówił?
rozwiązanie nie jest w tym żeby wychodzić
Bieganie nie daje ci możliwości poznania kogokolwiek. A na jakich zawodach byłeś? Na huntrunie byłeś chociaż albo czymś podobnym?
Ludzie wrzucają tam ogłoszenia, że z chęcią kogoś poznają, proponują różne formy spędzania czasu od zwykłego spaceru po jakieś aktywności sportowe.
@mirko_anonim: patrząc na to ile dziennie takich samotnych przegrywów próbuje wykorzystać fakt, że kasjerki są uziemione i zmuszone do nawiązania z nimi kontaktu, to powinny mieć jakąś dotację z rządu za pracę w trudnych warunkach xD
@heniek_8: cope. pasut nie podbija do randomowych loszek, to one ustawiają się w kolejce do niego. ale nawet gdyby podbijali randomowo, to pomiędzy przegrywem z wykopu, a pasutem jest kolosalna przepaść. jeden ma zerowe social skillsy, zero social proof, zero charyzmy, drugi pracuje
Umiejętność wyboru z setek rad ogólnych tego co akurat Tobie może być potrzebne to ważny element samorozwoju.
Chcesz kogoś kto da rady sprecyzowane w 100% pod niszowego Ciebie to weź sobie profesjonalnego coacha albo terapeutę i zapłać mu za długie godziny analizy Ciebie, a nie masz pretensje do randomów z Internetu, że dają ogólnie działające pomysły xD