@mirko_anonim: To nie jest ogólnie jakieś turbo i mega dziwne, bardziej niezrozumiała z logicznego punktu widzenia przynajmniej dla mnie jest ta pokrętna logika bardzo, bardzo dużej części kobiet wbrew pozorom gdzie jeśli kobieta wiąże się ze starszym to jest spoko natomiast jeśli facet wiąże się z młodszą to nie bo mężczyźni powinni być z rówieśniczkami swoimi tylko pytanie skąd wziąć te rówieśniczki mityczne jeśli one się wiążą ze starszymi bo
@gregorybrazowy jakich starych z pieniędzmi? Za dużo Instagrama przeglądasz. Większość ma jednak chłopaka w podobnym wieku i nie są oni szczególnie piękni ani bogaci.
Anonim (nie OP): I to jest właśnie to wspaniałe naukowe podejście #redpill i #blackpill ( ͡°͜ʖ͡°)
Chuopy nawet w najprostszą statystykę nie potrafią, a zabierają się do wyciągania wniosków na podstawie psychologii ewolucyjnej na której nie da się zastosować metody naukowej i jedyna opcja to cholernie ciężka interpretacja gdzie ja po doktoracie miałabym obawy wnioskować żeby nie strzelić kompletnej głupoty jak
@gregorybrazowy: nie, bo jeden alfa obraca kilka na raz - poligynia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Z tego, że granica jest na 30 latach, a kobiety są w związkach ze starszymi od siebie facetami?
Jeśli dobrze pamiętam to 5-7 lat często na różnych tutaj tagach pada jako idealna różnica?
Chuopy nawet w najprostszą statystykę nie potrafią, a zabierają się do wyciągania wniosków na podstawie psychologii ewolucyjnej na której nie da się zastosować metody naukowej i jedyna opcja to cholernie ciężka interpretacja gdzie ja po doktoracie miałabym obawy wnioskować żeby nie strzelić kompletnej głupoty jak
Nie.