Aktywne Wpisy
mirko_anonim +86
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść
WielkiNos +57
Mam taki problem, w sumie już od dawna. Może to spier@#$enie może jakaś sztywność i zaściankowość, ale czuję pewnego rodzaju obrzydzenie do ludzi, którzy mieli wielu partnerów seksualnych kiedy się o tym dowiaduję.
Mam takie poczucie jakby oni byli... nie wiem... brudni? Dlatego nie dziwię się reakcji faceta tej dziewczyny. Może on cierpiał na to samo co ja.
Jak sobie można z takim czymś radzić?
##!$%@? #przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #logikarozowychpaskow
Mam takie poczucie jakby oni byli... nie wiem... brudni? Dlatego nie dziwię się reakcji faceta tej dziewczyny. Może on cierpiał na to samo co ja.
Jak sobie można z takim czymś radzić?
##!$%@? #przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #logikarozowychpaskow
Tnie się, psuje formatowanie... Są jakieś sensowne alternatywy na #linux ?
#takaprawda
Wiesz, że taki brak kompatybilności występuje też między np MS Office 2007 a 2010? Nie wszystko będzie wyglądało dokładnie tak samo na obu programach, nie mówiąc już o wcześniejszych wersjach.
@norbert108: Chciałbyś w Wordzie? jak jakiś gimbus? Na studiach raczej pisze się w latex-u. Na niektórych kierunkach prawie obowiązkowo.
Może to nie wina programu?
Jak masz okreslony szablon sprawka to to bedzie sama przyjemnosc - raz zrobisz szablon, potem tylko bedziesz wklepywał tekst sobie i wszystko sie ładnie sformatuje, lacznie z podpisami obrazkow/wykresow etc.
Mega wygodna rzecz, pisałem w tym magisterke i szło banalnie,
@jankowalski1966: Wklejałem jakieś obrazki i wtedy formatowanie zaczęło się rozjeżdzać. Na szczęscie nic skomplikowanego nie robiłem, ale większego projektu to ja w libre pisać nie mam zamiaru. Szkoda nerwów.
@krzyzakp: No chyba tak zrobię :P