Aktywne Wpisy

pearl_jamik +12
Czy tylko ja lubię, jak kobieta jest kobietą sukcesu? Tzn. nie musi być prezesem czy inną milionerką, ale nie mógłbym być z kobietą, której jedynym celem w życiu jest bycie żoną i wychowywanie dzieci. A mam wrażenie, że taki model jest dla wykopków super sexi: mąż zarabia, kobieta gotuje, sprząta, wychowuje mu dzieci. To jest seksi wg was? Jezu, mnie by taka babka zbrzydła po miesiącu, nawet jakby była 10/10. Dla mnie

źródło: m%C5%82oda-kobieta-sukcesu-54413673
Pobierzmam rację?
- tak 38.9% (140)
- nie 61.1% (220)

EnzoMolinari +8
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.
Fajna teoria, taka z d--y.
@p3sman no fajna teoria, bo wiem że sterydziarze się badają, czy to profilaktycznie, czy to jak wyjdzie problem (np. swędzące suty), na każdym forum dopingowym zawsze wymagają wrzuconych badań przed jakimkolwiek doradztwem związanym ze sterydami. Mogę się o 10000zł założyć że jakby zrobić badania, to wyszłoby że statystycznie więcej sterydziarzy się bada
GH + tesc i jestem oazą spokoju. Nic nie jest w stanie sprawić że się odpalę i będę agresywny w stosunku do innych ludzi, wręcz przeciwnie jestem wiecznie uśmiechnięty i otwarty.
Testosteron uwypukla wszystkie Twoje cechy. Jak spotykasz agresywnych patusow na teściu, to znaczy że taka ich natura a teść jest tylko triggerem do pokazania ich prawdziwej natury.
Trzymaj się tam i spróbuj nie wyhuśtać na ewentualnym odbloku ;)
kogoś takiego poważnie xd