Wpis z mikrobloga

Sterydy nieraz są bardziej skutecznie przebadane niż te wasze suplementy z rtęcią co była aferka z rok temu

@nad__czlowiek: mało trafne porównanie wręcz c-----e. Mówisz o kreatynie, a kreatyna jest b dobrze przebadana. W tej kreatynie z afery można się p-----------ć do źródła jej pochodzenia oraz zanieczyszczenia, nie zmienia to jednak wynikow badań kreatyny. Czy op ma towar z medycznego źródła czy leci bokiem? Nie wiem, ale się domyslam.
Op
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer: 85 kg przy 180 cm wzrostu i teść 500 mg/wk? Powiedz chociaż, że masz przy tym 8% bf, bo jak nie, to słabiutko tak xD

@nad__czlowiek a--------a i morfina, to też leki... Wszystko jest kwestią kontekstu, bo można "ćpać" również leki, które nie wykazują działania psychoaktywnego.

@rtone LD50 dla polonu to 1 ug, chociaż w praktyce ciężko to ustalić, ale z pewnością dla arszeniku LD50, to jakieś
  • Odpowiedz
  • 0
@Saprofit: chcę do ~90kg dojść i więcej mi nie potrzeba.
Tak jak pisałem, ja zawsze byłem szkielet, pierw ważyłem 65kg, na sucho stanąłem na 73kg i c---a chciało iść coś dalej. Tylko soki dorzuciłem i w moment 85kg. Także możesz sobie pisać co chcesz, ale wiem jak wyglądałem 20kg temu a jak teraz. To jest k---a przepaść. I tak, zaraz mi wyskoczysz że mogłem się dalej męczyć naturalnie, wydawać na
  • Odpowiedz
Nie ma bardziej słusznego pojęcia, niż dawka czyni truciznę, bo skoro ktoś się pokusił o ustalenie dawki śmiertelnej danej substancji, to jednak ma to pewien sens.

@Saprofit: Nie zgadzam się, trucizna jest trucizną nawet jeśli w bardzo małej dawce nasze ciało potrafi sobie z nią poradzić. Trucizna z definicji nie oznacza czegoś co cię zabija, człowiek może się zatruć starą sałatką jarzynową i przeżyć. Trucizny istnieją niezależnie od dawki -
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer:

D--------ę jeszcze parę kilo i będę jechał tylko na teściu.

Hahaha typ myśli że przestanie brać antka i drastycznie nie spadnie mu mięsień xD

To jest właśnie kłopot z wami, sterydziarze. Wy wypieracie fakt, że 99% waszego wyglądu to igła. Myslicie że jak ją odstawicie to będziecie wyglądali dalej tak samo albo podobnie xDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@In_thrust_we_trust: byłem u kardiologa i miałem wszystkie badania, jest wszystko ok. I będę takie badania robił cyklicznie. Mam luxmed więc mnie to nic nie kosztuje, jakbym chciał to mogę co tydzień se pełną morfologię robić.
A kto tu mówi o odstawianiu?
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer: Beka z typow, ktorzy kluja sie piwnicznym towarem jakby byli prosami, a sa zwyklymi amatorami, ktorym brak cierpliwosci na poprawianie swoich mozliwosci fizycznych i bycia sprawnym, czego lepsza sylwetka jest mozna powiedziec efektem ubocznym xD Potem takich koksow jakies lamusy r-----------a w wielu dyscyplinach, bo sa drewnianymi klocami bez mobilnosci i wytrzymalosci. Psycha tez siedzi na cienkim wlosku od napadow agresji po depresje, bo towar daje sajdy, a bez
  • Odpowiedz
  • 0
@XpedobearX: ale co mnie obchodzą jakieś dyscypliny, w chuju mam jakieś zawody. Ja chcę wyłącznie dobrze wyglądać. Chcę być duży. Nie interesuje mnie ile robię maxa w wyciskaniu. Właśnie tylko leszcze się czymś takim rajcują.
Mogę nawet powiedzieć, że ćwiczę z ciężarami o 1/3 mniejszymi niż mniejsi goście no i k---a co z tego? Będziesz się k---a wszystkim chwalił ile to nie wyciskasz?
Jeszcze mi wyskocz z powerlifterami co wyglądają
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek a--------a i morfina, to też leki... Wszystko jest kwestią kontekstu, bo można "ćpać" również leki, które nie wykazują działania psychoaktywnego.

@Saprofit: można ćpać również czekoladę ale czego to dowodzi? Ja napisałem, że przy niskich dawkach TRT/HTZ teść jest względnie bezpieczny. Względnie bo wszystko jest niebezpieczne ale w zależności od dawki. Przy dużej dawce np: wypicie chyba 15 litrów wody w ciągu tak bardzo rozrzedza ci się za bardzo krew i umierasz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) więc nawet woda jest zła.

Tak samo niech kazdy sobie odpowie co jest lepsze: mała bombka 300-400mg teścia/week solo latami czy cykle on/off 3 miesiące 700mg teścia week + NPP + bold/vinstrol
  • Odpowiedz
Mogę nawet powiedzieć, że ćwiczę z ciężarami o 1/3 mniejszymi niż mniejsi goście no i k---a co z tego? Będziesz się k---a wszystkim chwalił ile to nie wyciskasz?

@4mmc-enjoyer: Nie, po prostu jest to dla mnie wewnetrzny wyznacznik tego, ze ciezka praca zdobywam progress i dojscie do czegos kosztuje, co owocuje w lepszej kontroli swojego zycia, zamiast szybkich zastrzykow dopaminy jak to bywa u cpunow narkotycznych, jedzeniowych, socialmediowych, zakupowych i innych uzaleznien. Buduje to tez wieksza wytrzymalosc psychiczna, ktora jest potrzebna w zyciu. Silownia jest tez dla mnie miejscem wyzycia sie, a nie miejscem w ktorym mam jedynie z siebie adonisa robic. Chce byc sprawny, a nie miec jak najwieksza waskularyzacje.

Jeszcze mi wyskocz z powerlifterami co wyglądają jak Janusze, z bebzonami, zero separacji mięśni, no wyglądają po prostu na grubasów, a to że se n----------ą 300kg w martwym ciągu to kogo to obchodzi? Jeszcze te zjeby ciągle mają kontuzje, bo tylko lecą pod to żeby pobić max'a. Ja szanuję swoje stawy,
  • Odpowiedz