Wpis z mikrobloga

62 808 + 24 = 62 832

Jutro pierwsza poważna próba mojego rowerowania, a mianowicie pierwsze "ultra" w jakim startuje, czyli Polish Bike Tour, Rozgrzewka 200.
Rower sprawdzony, nasmarowany. Tarcze mnie trochę wkurzają (czasem dzwonią, a po chwili cisza), ale to muszę chyba rozebrać zaciski i przelać je nowym płynem, bo od 8kkm nie było to robione i podejrzewam, że tłoczki pewnie już nie chodzą tak płynnie jak powinny, ale jeszcze objedzie.
Mój cel? Dojechać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie nastawiam się na żadne atakowanie topek, brawurę i atak na granicy progu wytrzymałości.
Jak to się mówi "jechać będę swoje", a co da to tempo to przekonam się na mecie.

#rowerowyrownik #gravel
Elessar - 62 808 + 24 = 62 832

Jutro pierwsza poważna próba mojego rowerowania, a mi...

źródło: przed_ultra

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polish Bike Tour, Rozgrzewka 200

@Elessar: właśnie chciałem zapytać, czy to jakiś gravel, ale poszukałem, i wychodzi że tak.

Powodzonka mordeczko!
  • Odpowiedz
  • 0
@Lordon: To Ass Saver Win Wing. Co do przodu - czasem przeszkadza brak, ale chyba nie ma jakiegoś złotego środka między pełnym błotnikiem, który nie nadaje się w gravelowy teren, a jakimś wypierdkiem co i tak nie ochroni stóp przed rozpryskami wody sprzed przedniego koła. Więc to jest taki kompromis.
  • Odpowiedz
@Elessar a dzięki dzięki, ja mam ten ass saver co się do siodełka doczepia ale byle co to daje, a co do przodu są te na rzepy co się do ramy przyczepia
  • Odpowiedz
Jak to się mówi "jechać będę swoje", a co da to tempo to przekonam się na mecie.

@Elessar: Dzika masz w drużynie, to jako chudy szczurek dasz spokojnie radę! A jak będzie ciężko, to przecież po coś bierzesz ze sobą dzika na rurzowym rumaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz