Tak się chciałem wygadać i zapytać, czy może ktoś ma podobna pracę, niby bez znaczenia przegrywową, a tak naprawdę ze sporą władzą?
@mirko_anonim: Bardzo ciekawe podejście. Przegrywów w pogardzanych pracach jest naprawdę wielu, a często ich rola może być naprawdę znaczna - jak w opisywanej przez OPa sytuacji. Gratuluję mirku podejścia i mimo, że jestem januszem po 30-ce a nawet starszym, to nigdy nie jestem niemiły dla takich osób, jak
a w jaki sposób miałoby to działać? przegrywy w bylejakich pracach dyskryminują kobiety i wspierają facetów?
Może nie dyskryminują, ale preferują. Taka chuopska akcja afirmatywna. Chuop na pierwszym miejscu a juleczka na ostatnim. Jak w przypadku postępowania OPa. Więcej takich ludzi i postaw, a życie chuopskie zacznie być znośne w tym polaczkowym kukoldystanie.
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.
@mirko_anonim: Tu nie ma nic z wygrywu, żal mi Ciebie jak to czytam.
@mirko_anonim: Bardzo ciekawe podejście. Przegrywów w pogardzanych pracach jest naprawdę wielu, a często ich rola może być naprawdę znaczna - jak w opisywanej przez OPa sytuacji. Gratuluję mirku podejścia i mimo, że jestem januszem po 30-ce a nawet starszym, to nigdy nie jestem niemiły dla takich osób, jak
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Może nie dyskryminują, ale preferują. Taka chuopska akcja afirmatywna. Chuop na pierwszym miejscu a juleczka na ostatnim. Jak w przypadku postępowania OPa. Więcej takich ludzi i postaw, a życie chuopskie zacznie być znośne w tym polaczkowym kukoldystanie.