Aktywne Wpisy

daeun +140
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz
Vegasik69 +100
źródło: 1000017450
Pobierz

@Alzena: znam. Mało tego, sam prawie padłem jej ofiarą.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Tym pierwszym, bo tych drugich nie ma, a nawet jeśli są to prawdopodobieństwo spotkania takiej jest prawie zerowe.
@pianinka: no na zachodzie sobie radzicie antydepresantami. XD
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@pymbelak: ona tego nie zrozumie, bo według niej związki z „rozsądku” nie istnieją.
─────────────────────
@daro1: dlatego nie mam używanego samochodu.
─────────────────────
@mirko_anonim: Czy za wzrost depresji mogą odpowiadać wzmożony stres, przepracowanie, niepokoje na świecie, zła dieta, mniej ruchu, szybsze tempo życia? Nieee, to dlatego, że brzydal Mariuszek po 30stce z problemami z logicznym myśleniem zszedł z rynku matrymonialnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) no co tam sobie chcesz wmawiać, kobietom naprawdę jest na rękę, że nie będziesz ich zamęczał, a nie
@pianinka: mogłoby gdyby nie jedna drobna rzecz, największą grupą społeczną, która bierze antydepresanty są samotne kobiety