Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim znasz jakąś dziewczynę która związała się z kimś „na siłę” czując do tego kogoś niechęć i obrzydzenie po to, żeby nim „od czasu do czasu pogardzać”? czy to po prostu twoje fantazje i urojenia?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): I teraz zadaj sobie pytanie, komu robisz na złość. Randomowym "starym pannom", bo nie będą mogły dostąpić zaszczytu bycia z Tobą w bliższej relacji, czy sobie samemu, bo zamykasz się na możliwość poznania kogoś, z kim mógłbyś się dobrze zgrać i stworzyć związek? Nie chodzi o to, żeby szukać na siłę, ale dobrze jest podchodzić do każdej znajomości indywidualnie, bez uprzedzeń, bo nigdy nie wiadomo na kogo się
  • Odpowiedz
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

komu robisz na złość. Randomowym "starym pannom", bo nie będą mogły dostąpić zaszczytu bycia z Tobą w bliższej relacji, czy sobie samemu, bo zamykasz się na możliwość poznania kogoś, z kim mógłbyś się dobrze zgrać i stworzyć związek?

Tym pierwszym, bo tych drugich nie ma, a nawet jeśli są to prawdopodobieństwo spotkania takiej jest prawie zerowe.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kolejny brzydki, aspołeczny i nudny mirek nie chce randkować i nie będzie nagabywać do związku? Nie wiem jak się kobiety pozbierają po tym ciosie, ale pewnie jakoś sobie dadzą radę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeżeli odpukać że wreszcie byś taką wymarzoną piękną dziewicę spotkał, to najzabawniejsze jest to że nawet nie wiedziałbyś jak do niej podejść i się zabrać do całej sprawy i nici z rozprawiczenia nie mówiąc już o związku. Te wszystkie żale są o tyle zabawne, że zachowujecie się tak jak przy zakupie używanego samochodu, gdzie każdy ma jakieś wady i już jakiś przebieg a każdy by chciał salonowe, bez wad
  • Odpowiedz
no na zachodzie sobie radzicie antydepresantami. XD

@mirko_anonim: Czy za wzrost depresji mogą odpowiadać wzmożony stres, przepracowanie, niepokoje na świecie, zła dieta, mniej ruchu, szybsze tempo życia? Nieee, to dlatego, że brzydal Mariuszek po 30stce z problemami z logicznym myśleniem zszedł z rynku matrymonialnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) no co tam sobie chcesz wmawiać, kobietom naprawdę jest na rękę, że nie będziesz ich zamęczał, a nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Czy za wzrost depresji mogą odpowiadać wzmożony stres, przepracowanie, niepokoje na świecie, zła dieta, mniej ruchu, szybsze tempo życia?

@pianinka: mogłoby gdyby nie jedna drobna rzecz, największą grupą społeczną, która bierze antydepresanty są samotne kobiety
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: p0lak: Zaakceptuj moją brzydotę p0lkoooo!!! Piwny brzuch, smród i brak stylu. Masz chcieć takiego mężczyzne jak ja. Dlaczego uganiasz się za przystojnymi chadami z kwadratową szczęką? Jestem grubasem który jest za lewniwy żeby wziąć się za siebie, dlatego musisz mnie zaakceptować jaki jestem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Misiek, ale one nie mają depresji, że ich nie chce aspołeczny robol z zaburzeniami psychicznymi, więc twoje zejście z rynku matrymonialnego nic nie zmienia w tej kwestii. Tak jak mówiłam, logiczne myślenie też kuleje.
  • Odpowiedz