Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +438

reventon +111
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

źródło: 454545
PobierzCóż, na pewno są bardziej inteligentni niż się to wydaje Demokratom, bo zauważyli, że Biden z kumplami obladzają elitom, deweloperom, januszexom, a oni jako przedstawiciele biednych warstw dostają najmocniej rykoszetem i coraz mniej dają się bejtować na puste frazesy typu BLM ( ͡
Ale beznadziejna polityka gospodarcza Bidena przebiła wszystko i tak wkurzyła biednych czarnych, że przejrzeli na oczy ¯\(ツ)/¯
@Towarzysz_Pawulon: A nie zauważyli, że Republikanie robią to samo? Proszę cię, akurat w USA korporacje dają w łapę obu stronom.
Choć przepraszam, tam to się nazywa "lobby" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Apogryw: A gdzie ty ten socjalizm w USA widziałeś?
Zresztą wystarczy spojrzeć na migracje wewnatrz kraju, wśród 14 do ktorych najwiecej ludzi migruje nie ma żadnego demokratycznego i moze dwa zmienne ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file9050250915583236412
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Obecnie Financial Times i New York Times z których pochodzi ten artykuł prognozują bardzo duże zmiany, zresztą nie tylko oni bo wszystkie sondażownie od dawna raportują że spadek poparcia czarnych o ponad 30% u Bidena nie może być przypadkiem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
https://www.ft.com/content/a7607626-5491-48bd-aa56-5a10cbeeb768