Wpis z mikrobloga

@lexico: dla większości społeczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) przeszłość kobiet jest ciągle wytykana a gdy to facet ma takową to już przecież luz, bo wtedy to mężczyzna jest atrakcyjny i „doświadczony” ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@lexico: dla większości społeczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) przeszłość kobiet jest ciągle wytykana a gdy to facet ma takową to już przecież luz, bo wtedy to mężczyzna jest atrakcyjny i „doświadczony” ¯\(ツ)/¯

@Kamaasia888 Chcesz się wiązać że "społeczeństwem" czy z jednym wybranym facetem? Bo wiesz - takie uogólnienia czy statystyki mają mało sensu w kontekście indywidualnych upodobań. Znajdź sobie swojego wymarzonego księcia z bajki który
  • Odpowiedz
@CheSlaw: ja się czepiam wytykania kobietom rzeczy których facetom już nikt wytykać nie będzie, i tu mowa o obu płciach ¯\(ツ)/¯

@Kamaasia888 Ale komentujesz opinie pewnej konkretnej osoby czy, licząc z komentującymi, osób. I te osoby, domyślam się, że mają preferencje takie że chcieliby się związać z kobietą, a nie z facetem. Więc prezentują swoje preferencje odnośnie kobiet. Jak masz analogiczne przemyślenia od odnośnie mężczyzn to masz pełne prawo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Też tak miałem w sumie i to też wyszły takie kwiatki odnośnie jej przeszłości po kilku miesiącach, jak dziewczyna zauważy, że zdążyłeś się zaangażować emocjonalnie - a wcześniej też słyszałem właśnie, że introwertyczka. Liczy się przeszłość właśnie dziewczyny i przyszłość faceta. ;)
  • Odpowiedz