Aktywne Wpisy

lord-nihilus +234
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +41
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

https://wykop.pl/wpis/74943123/wiem-juz-dlaczego-ostatnio-padly-pytania-skad-wzia
Więc- zestawy głośnikowe idą do kumpla co nie ma nawet gdzie mieszkać. Niech se weźmie, zrobi co chce. Tuner AM Soniacza wyczyszczony się w ogóle nie włącza. Nie daje znaku życia i uj. "Destynejszon is złom" jak to kiedyś w piosence śpiewali. Antenkę se zostawię- ciekawe czy da się jakoś podłączyć ją pod starego Giewonta albo Tarabana 2 żeby odbierać średnie i długie. Nie ogarniam zbytnio technologii radiowej, więc pewnie wepchnę kabelki w dziurkę i zobaczę co się stanie xD
Odtwarzacz CD Sony do którego brakowało śrubek i ogólnie był zapyziały smołą z kiepów i kurzem po korek- wstał. Przednie wyjście słuchawkowe działa- więc myślę, że i tylne chinche też. Odtwarzacz DVD Daewoo wyczyszczony po podpięciu zasilania jeździ tacką- chyba dobry, ale jeszcze do przetestowania na jakimś TV.
Głośniczków z poprzedniego wpisu nie testowałem jeszcze x) Tera się biorę za Soniacza W300, ciekawe czy ruszy któryś głośnik ze śmieci i się nie spali. Dam taki spory ładny żeby nakurłwiał, a jak będzie trzeba to i sterowniki dźwięku podmienię na mocniejsze x)
#biedatech (tag na mój złom) #sonyericsson #sony #elektronika
źródło: IMG_20240310_125955
Pobierzsterownik dzwieku czyli podepniesz go pod dodatkowy zewmetrzny wzmacniacz?
Za dawnych czasów mając Z530i (upośledzonego brata W300) po podmianie sterowników grzałem sobie dłonie w drodze do szkoły w zimę. Wystarczyło włączyć nutę na pełnej i zakryć głośnik palcem- grzał baterią, głośnikiem i jakimś układem w okolicy przycisku wstecz i lewego
ja pierdziele, serdecznie witam w obserwowanych pozytywny wariacie :)
@dreadingit: ten gupek jest niezniszczalny xD