Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@kenneth_ też mi to przeszło przez myśl, ale potem pomyślałem, że na jego meisjcu już wolałbym dwie zapiekanki z biedronki, bo na pewno wyszłoby taniej xD
  • Odpowiedz
Też mi coś ciężko uwierzyć żeby jadł coś w restauracji, pizzeri i tego nie nakręcił.
BTW. Korsir chyba to czyta w Chorwacji z nogami wystawionymi na biurko, z dwoma złotymi sygnetami na dłoniach i się śmieje z tych akcji Janka xD
  • Odpowiedz
Dodatkowo te okna, już za te pieniądze co zmarnował na dojazd to mógłby zamówić specjalną przesyłkę kurierską z rzeczy szklanych i pewnie podobnie by wyszło, a przynajmniej czasu by nie stracił.

@Zoltafik: Jeżeli on po to jechał, to oczywiste jest że zapłatą dla jakiegoś mariusza z zadupia dolnego który ogląda do rosołku jest spotkanie się z jego idolem, może nawet zaprosił na jego ulubione late maczjato. Szkoda tylko że nie
  • Odpowiedz
  • 4
@Zoltafik boże z tego co piszesz to zalatuje mi mitomaństwem z kambo uniwersum, tam też jeden z bohaterów pokazuje że gdzieś jedzie coś zjeść, pokazuje menu ale żarcia już nie, a Mirki wykopopowe gdzieś w tle na ujęciach dopatrzyli się zegaru który praktycznie pokazuje tę samą godzinę w momencie wejścia i wyjścia z knajpy.
  • Odpowiedz
@Zoltafik @fernandoo : ciekawe kiedy ktoś napisze o tych zmianach daty wyjazdu, najpierw na filmie ze nie pojedzie przez taka sytuacje (a filmy sa wczenisje nagrywane niz wpisy na spolecznosc), potem ze przez taka sytuacje a potem pewnie jeszcze przez cos innego
  • Odpowiedz