Wpis z mikrobloga

@lubie-sernik: słucham książki. Wstanę jak wstanę, jak wyjdę z łóżka przed 12 będzie ok. Wczoraj po nocce poszłam spać przed 8, ciężko przestawić się z dnia na dzień
  • Odpowiedz
  • 0
@MadIen o fajnie ( ͡º ͜ʖ͡º) a co ciekawego słuchasz? kurde muszę kiedyś spróbować audiobooków... raz próbowałem i nie mogłem się skupić, od pływałem gdzieś i musiałem przewijać xD jakoś lepiej się skupiam jak czytam

A to zawsze na nocki pracujesz czy różnie? Bo jak różnie to chyba ciężko się tak funkcjonuje
  • Odpowiedz
@lubie-sernik robie builda pod speed nove i zmuszam chlopa na drugim pc do grindowania zadan z kodeksu. Biedny jeszcze nie wie ze czekaja go w przyszlosci 40 minutowe misje na survivalu na steel path ()
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: Adam Kay - Świąteczny Dyżur. Traktuję to trochę jak ciąg dalszy Będzie Bolało, to taki zbiór opowiadań ze szpitala.
Dużo czasu spędzam w komunikacji miejskiej, nie potrafię wtedy skupić się na czytaniu i okazało się, że taka forma audiobooka jest dla mnie przyjemna w odbiorze.
Na ogół pracuję na nocki po 12h, czasem wylosuję dniówkę (tak jak w najbliższy poniedziałek). Mam mieszane uczucia co do tej pracy ( ͡
  • Odpowiedz
  • 2
@MadIen Przeczytałem opis tej książki Będzie bolało i w sumie ciekawie brzmi. Dodałem do listy książek które chce przeczytać xD

A no w sumie w komunikacji audiobooki to spoko opcja.
  • Odpowiedz