Aktywne Wpisy
nowszyja +579
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz
Wygryw_z_wyboru +34
Po ponad 3 latach oczekiwania dostałem w końcu telefon z Kruka. Zdziwiłem się bo chodziło o model który zamówiłem niedawno (kwiecień 2025), Oyster Perpetual 36. Podobno to była druga sztuka w tym rozmiarze którą otrzymał salon przez te 11 miesięcy. W rozmiarze 41 nie dostali do tej pory ani jednego.
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
źródło: 1000202769
Pobierz

Cześć,
Chciałbym się podzielić z Wami moim problemem. W wieku 17 lat zacząłem palić liquidy i e-p-------y, a teraz, mając 19 lat, niestety wciąż nie potrafię się od nich uwolnić. Uzależnienie jest coraz silniejsze, a ja nie potrafię sobie poradzić z tą sytuacją. Czy ktoś miał podobny problem i może podzielić się swoimi doświadczeniami albo radami, jak sobie pomóc? Boję się, że palenie będzie miało negatywne konsekwencje dla mojego zdrowia, ale nie potrafię się od tego uwolnić. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam #epapierosy #vape #pomocy #elektronika #kiciochpyta #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: owszem ale krótkotrwałe. Możesz odczuwać lęki i rozdrażnienie. Zacznij od zmniejszania dawek nikotyny, aż w końcu przyzwyczaj się do zerówek. Potem pójdzie już z górki
@walokid: Z tymi lękami i rozdrażnieniem, to masz na myśli, że mogą się pojawiać przy kontynuowaniu palenia, czy jak się zacznie ograniczać palenie?
Intense Sweetness Surpasses Cocaine Reward
Sucralose, A Synthetic Organochlorine Sweetener: Overview of Biological Issues