Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +299
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Zazdro +404

W takim razie #thebestofglowna
Komentarz usunięty przez moderatora
Ogolnie chodzilo mi ze java to nie takie najwieksze gowno bo sa gorsze rzeczy
@LM317K: nikt a nikt, nawet jednego nie znajdziesz
@KaiserBrotchen: jescze trzeba zdefinjować co to jest programowanie, bo ja jako ha tfu reactowiec (z 2 letnim expem), jak teraz pracuje w apce w Symfony, to k-----a mnie bierze jak mało umiem i że naprawde nie umiem programować. Może kwestia tego że ta apka ma 15 lat i nie wiadomo co sie w niej dzieje.