Aktywne Wpisy
marta_am +3
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Amigoyamigo +83
Pamiętacie jak pisałem o lasce, która mnie zghostowala za brak auta?
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może

A teraz doczytaj do końca pierwszy post tumanie
Nie wiem który komentarz masz na myśli. Dużo ich i możliwe, że jakieś pominąłem.
lub jak tutaj ktoś ci wprost wyjaśnił - https://wykop.pl/wpis/75343671/wytlumaczcie-mi-czemu-ludzie-kupuja-szeregowki-alb/strona/4#265107985
lub ten - https://wykop.pl/wpis/75343671/wytlumaczcie-mi-czemu-ludzie-kupuja-szeregowki-alb/strona/4#265108513
@fenbekus: dodaj wykończenie i spokojnie przebije. Chyba, że mówimy o 5-10 lat wstecz.
Ja akurat mieszkam w bliźniaku wspólna ściana (podwójna) jest między garażem i jednym pokojem na górze, wykonanie jest dobre więc dźwięk się przenosi przez otwarte okna.
Natomiast żeby nie słyszeć jak sąsiad przeklina bo se jebł młotkiem w palec to byś musiał mieć go dobre kilkadziesiąt jak nie sto metrów dalej co daje działkę powierzchni hektarów, a to nie są tanie rzeczy w
Ciekawe z jakiego paragrafu ta policja do grilla
@kolar1: Na pewno mu się nie udało. Dlatego ma potrzebę atakowania i deprecjonowania wybory innych, przez to jego sytuacja wydaje się relatywnie lepsza.