Aktywne Wpisy

lubie-sernik +24
Leczę się na depresję od ponad półtorej roku. Bez przerwy biorę tabletki i chodziłem co tydzień na płatną terapię prawie przez rok.
I powiem Wam, że nic nie pomoże jeśli życie kopie Cie po mordzie. Miałem momenty kiedy fajnie funkcjonowałem ale teraz jak życiowo nie jest najlepiej to tabletki kompletnie nie pomagają. Nie mam siły wstać z łóżka i robić rzeczy chociaż bym bardzo chciał.
#depresja #psychiatria
I powiem Wam, że nic nie pomoże jeśli życie kopie Cie po mordzie. Miałem momenty kiedy fajnie funkcjonowałem ale teraz jak życiowo nie jest najlepiej to tabletki kompletnie nie pomagają. Nie mam siły wstać z łóżka i robić rzeczy chociaż bym bardzo chciał.
#depresja #psychiatria

lubie-sernik +23
Nie umiem się przyzwyczaić do bycia samemu. 13 lat miałem babę która gdzieś tam zawsze była.
Nawet psa już nie mam a taki do niego przywiązany byłem.
Zostałem ja i sernik.
Nawet psa już nie mam a taki do niego przywiązany byłem.
Zostałem ja i sernik.

Kilka miesięcy temu, zaplanowałem sobie wycieczkę do Miami, a potem do Bostonu, na zwiedzanie i mecze NBA ulubionych drużyn. Dwa tygodnie temu, zacząłem się spotykać z dziewczyną i teraz nie wiem jak najmniej inwazyjnie wybrnąć z tej sytuacji. Nie ma szans, że ona zapłaci prawie 10k za taki trip, a głupio mi lecieć samemu. Nawet jeśli zapłaciłbym za nią, to musiałaby lecieć innym lotem i mieszkać w innym hotelu. Najgłupszą ale ostateczną opcją jest chyba rezygnacja z wycieczki ale wtedy tracę kilka tysięcy zł. Co byście zrobili?
#podrozojzwykopem #podroze #zwiazki #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Mi się zdarza na urlop bez żony lecieć, szczególnie jak miejscówka jest bardziej pode mnie i zakłada np. mocniejszy trekking.
Płacenia dziewczynie za wyprawę do US nawet bym na tym etapie nie proponował, to zaproszenie do kwasów i patologii.
Niczego nie ukrywaj i nie kłam. Informujesz ją jak dorosły człowiek że lecisz na od dawna zaplanowany trip i tyle. Jak
@mirko_anonim: taka biedna? zostaw ja