Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +143

jarzynka +844
#lekarz100k #konowalposting
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
źródło: 1000119432
Pobierz

Czy jeśli nie mam pomocy rodziny to wybór uczelni, gdzie mój kierunek jest wyłącznie w trybie dziennym jest normalnym pomysłem? Czy może powinienem wyłącznie myśleć o takich, gdzie wybrany kierunek studiów jest dostępny też w trybie zaocznym?
#pytanie #studbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A jak będzie brakowało to da się dorabiać w weekendy czy nawet zdalnie jakieś grosze.
Ale zaoczny nie jest dużo gorszy a kończysz studia często z paroletnim doświadczeniem.
to czy ma to sens zależy od
1. Papierek - wybierasz zaoczne
2. Nauki - dzienne.
Nikt mnie nigdy nie przekona, że osoba pracująca 40 godzin w tygodniu nauczy się tyle samo co ktoś kto żyje studiami.
@niegwynebleid też myślę kredycie studenckim i stypendiach, ale można ich obu nie uzyskać. Praca w weekendy to może być za mało,