@biskup2k: przecież ja im nie zabraniam zarabiać na wyswietleniach, patronite, sponsorach sprzętu, wspolpracach itd Po prostu nie lubię cfaniakow co udają kanały z pasją, ziomków z sąsiedztwa a są sterowani AGENCJA Public relation. Czyli są jak telewizja
@adamsowaanon: jak jeszcze ideologia LPGTQ+ spowszechnieje i coponiektórzy zrobią oficjalny coming out to będą nowe questy z agencji PR np poszukiwanie samotnych mężczyzn z okolicy
Kaja kraska, globstory, ta co miała Turka męża ,ciapaty
@adamsowaanon: jeszcze zarabianie pieniędzy bym wybaczył ale mąż który nie jest biały?! Mam nadzieję że zgłosiłeś dziwkę w najbliższej siedzibie NSDAP! Przecież to jest wyraźne łamanie ustaw norymberskich!
weronika truszczynska, ta lewaczka wielbicielka Chin i
@Miskagnoju: ja mam bardziej spektakularne życie i dokonania niż wielu z nich, ba zaden nie przejechał tyłu kontynentów rowerem w terenie od oceanu do drugiego oceanu co ja, Cfaniactwo mnie irytuje i tyle
Po prostu nie lubię cfaniakow co udają kanały z pasją, ziomków z sąsiedztwa a są sterowani AGENCJA Public relation. Czyli są jak telewizja
źródło: img3129
PobierzNa tagu #bezplanu jak poczytasz wstecz to znajdziesz,
@adamsowaanon: jeszcze zarabianie pieniędzy bym wybaczył ale mąż który nie jest biały?! Mam nadzieję że zgłosiłeś dziwkę w najbliższej siedzibie NSDAP! Przecież to jest wyraźne łamanie ustaw norymberskich!
Cfaniactwo mnie irytuje i tyle