Aktywne Wpisy

curiousboi +90
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Cho_No_Tu +290
źródło: 1725699306413234616
Pobierz

Pytanie głównie do #rozowepaski bo lepiej się mogą orientować. Czy to tylko moje wrażenie, czy ostatnimi czasy faktycznie coraz więcej kobiet, które są w #zwiazki lub #malzenstwo ma poza partnerem adoratora/adoratorów, z którymi rozwija relacje mniej lub bardziej? Spotkałem się już kilka razy w gronie znajomych (Jestem koło 30-stki), że zajęta kobieta potrafiła posiadać tindera, ale jej facet nie. To znaczy - ona ma męża/chłopaka na wyłaczność, a on z kolei trochę akcpetuje lub musi akceptować, że ona ma jakichś tam zalotników wokół siebie, z którymi jest w kontakcie/spotyka się regularnie.
#logikarozowychpaskow #milosc #relacje #polska #kobieta #kobiety
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to nie powinno mieć miejsca
@johnnnnn: ja wierzę, ale swojej kobiecie nie pozwoliłbym mieć kolegów - same statystyki mówią swoje