✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czołem. Mam pytanie do tych co zakończyli dłuższe relacje - takie 5-8 letnie. Co się do tego przyczyniło? Coś wyszło nagle? Zdrada? Czy jakiś inny powód?
Anonim (nie OP): Ja właśnie zakończyłem związek 8-letni. Co się przyczyniło? Każdy człowiek się zmienia z upływem czasu, można się zmieniać razem w tym samym kierunku, a my się zmienialiśmy w różnych kierunkach. Rzucam też pracę, nie muszę tego robić, ale chcę iść za ciosem i wszystko rzucić. Zaczynam wszystko od nowa. Od zera. Mam 41 lat.
@mirko_anonim wg mnie większość związków sypie się zbierając drobne problemy, żale i nieporozumienia które zbierają się jak kula śnieżna aż w końcu coś się wydarzy choćby drobnego (to niby nagle) i wszystko się sypie. Choć realnym powodem zerwania nie jest to „nagle” tylko to wszystko co się zbierało i zbierało aż któraś osoba uznała że nie może tak żyć. Może jestem naiwna ale zawsze mi się wydawało że zdrady to rzadko
Czołem. Mam pytanie do tych co zakończyli dłuższe relacje - takie 5-8 letnie. Co się do tego przyczyniło? Coś wyszło nagle? Zdrada? Czy jakiś inny powód?
#zwiazki #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
ps: odwalającym szajs byłem ja :(
Rzucam też pracę, nie muszę tego robić, ale chcę iść za ciosem i wszystko rzucić.
Zaczynam wszystko od nowa. Od zera. Mam 41 lat.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91