Wpis z mikrobloga

@haosik: wypisze leki i skieruje na leczenie, Najprawdopodobnie zaleci psychoterapie.

Ostatnio w salonie BMW mialem sprzedawce i jazde testowa z gosciem 155cm, mial piekna zone.
Zreszta sam znalem z podstawowki takich typkow i jakos kazdy ma dzis rodzine i dzieci
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim ty nie jesteś głupi tylko upośledzony, z takich nie można się śmiać.
Jak byś miał niby tą gębę i wzrost powyżej tej średniej to nie było by tego wysrywu. A jest bo jesteś z-----y w głowie nie w wyglądzie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No cóż, życie niskiego faceta nie jest łatwe. Mam mniej wzrostu niż ty. Morda raczej słaba, aczkolwiek nigdy też nikt mnie jakoś nie gnębił czy specjalnie dokuczał. Kwazimodo raczej nie jestem, ale morda jednak za słaba, żeby nadrabiać niski wzrost. Tyle, że ja jestem już na takim etapie życia, że nie myślę o tym. Nie korzystam w aplikacji randkowych, nie szukam partnerki w żaden inny sposób: nie zagaduje, nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): Bardziej myslalem o psychologu, ja nie jestem chory tylko mam kompleksy.Tylko boje sie jedynie, ze powie mi ze wcale nie jestem niski, wystarczy w siebie uwierzyc Bezos przeciez jest jednym z najbogatszych ludzi na swiecie bla bla.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): dokładnie to Ci powie. Będzie starał się odciągnąć Cię od tego mówiąc że to wszystko siedzi w twojej głowie i twoje problemy wynikają z twojego nastawienia bo w sumie co innego może mówić.
Prawda jest taka że niski wzrost w tych czasach to tragedia. Nikt nigdzie nie traktuje cię przez to poważnie a szanse na stworzenie szczęśliwego związku są bliskie zeru. Sam mam 173 cm i dawno nie
  • Odpowiedz
@programista15cm: taki gaslightning jaki wy odwalacie ma gościu to powinna byc kara za to jakas i tyle. Potem sie dziwić ze ludzie się zabijaja. Bo sugerujecie ze on to sobie wymyślił,a oczywiście każdy ma kumpla karla co rucha modelki, za każdym razem. Usuń konto
  • Odpowiedz
psychiatra

@programista15cm: i co mu psychiatra doradzi? Just bądź wyższy bro xD A tak na poważnie w tak skrajnym przypadku jak opa lepsza od prochów byłaby operacja wydłużenia kości tak jak to robią tym co mają za krótką kończynę, kto wie może te kompleksy dałoby radę podciągnąć pod niepełnosprawność i zrobić na NFZ ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz