Aktywne Wpisy

Medokin99 +350
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
eFieN +42
Wy tu spuszczacie się o alko w sejmie... a kolejne 100 baniec leci na ukrów ;) #takaprawda
źródło: image
Pobierz

@mirko_anonim: bardziej za konto na wykopie ^^
Ostatnio w salonie BMW mialem sprzedawce i jazde testowa z gosciem 155cm, mial piekna zone.
Zreszta sam znalem z podstawowki takich typkow i jakos kazdy ma dzis rodzine i dzieci
@mirko_anonim: xd
Jak byś miał niby tą gębę i wzrost powyżej tej średniej to nie było by tego wysrywu. A jest bo jesteś z-----y w głowie nie w wyglądzie ¯_(ツ)_/¯
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Prawda jest taka że niski wzrost w tych czasach to tragedia. Nikt nigdzie nie traktuje cię przez to poważnie a szanse na stworzenie szczęśliwego związku są bliskie zeru. Sam mam 173 cm i dawno nie
@programista15cm: i co mu psychiatra doradzi? Just bądź wyższy bro xD A tak na poważnie w tak skrajnym przypadku jak opa lepsza od prochów byłaby operacja wydłużenia kości tak jak to robią tym co mają za krótką kończynę, kto wie może te kompleksy dałoby radę podciągnąć pod niepełnosprawność i zrobić na NFZ ( ͡º ͜ʖ͡º)
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91