@mirko_anonim: ja dużo wydałem na sprzęt do gitary elektrycznej i zrobiłem sobie siłkę w domu a jak nie masz na co to po prostu odkładaj może potem na coś wydasz
@mirko_anonim: Skoro w rodzinnym to dokładaj się, jakieś zdrowsze żarcie (kosztuje nie raz o wiele drożej). Ja tak teraz mam, coś bratu rzucę co miesiąc, tu coś ponaprawiam. U mnie też ojciec nie pracuje już od dawna więc ja dokładam do budżetu domowego i to znika, zawsze jest coś do ogarnięcia. Chyba, że to mieszkanie, to może jakieś mikro hobby, mi ostatnio po głowie chodzą rybki i akwarium tylko dalej
@oinczorniasty: dlaczego nieetyczne? Poczytaj jakich warunków wymagają poszczególne gatunki ryb i im te warunki zapewnij. Np. takie gupiki są tanie, mają małe wymagania, a w dodatku mnożą się jak króliki (ʘ‿ʘ) więc to ciekawe doświadczenie móc to obserwować na własne oczy.
@mirko_anonim: Na fotografię jesteś w stanie wydać 10-15 tys., a potem przez długi czas ścianą będą twoje umiejętności, a nie brak sprzętu. Chyba że masz na myśli kursy, warsztaty itd.
Anonim (nie OP): Odlóż w BTC czy ETH, za rok wyjdź, kup jakieś betonowe złoto poza krajem pod wynajem krótkoterminowy i sobie chociaż w ciepłym siedź raz po raz. Jak masz r----------ć to zainwestuj, za kilka lat sobie podziękujesz , kupisz sobe spokój a tym samym dłuższe życie. Działaj tak żeby mieć w dupie czy masz pracę czy nie - wtedy będziesz mógł robić ciekawsze rzeczy niż neet i chociażby świat
Mozesz kupywac jakiekolwiek cope, byle ci sprawialo jakas radosc
Nam nic nie sprawia radosci
Wszystko zależy od tego co ty lubisz robić, jakie masz cele itp.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
- Oszczędzam na emeryturę
- ciuchy
─────────────────────
@mirko_anonim: Na fotografię jesteś w stanie wydać 10-15 tys., a potem przez długi czas ścianą będą twoje umiejętności, a nie brak sprzętu. Chyba że masz na myśli kursy, warsztaty itd.
@mirko_anonim: możesz na mnie
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi