Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Skoro w rodzinnym to dokładaj się, jakieś zdrowsze żarcie (kosztuje nie raz o wiele drożej). Ja tak teraz mam, coś bratu rzucę co miesiąc, tu coś ponaprawiam. U mnie też ojciec nie pracuje już od dawna więc ja dokładam do budżetu domowego i to znika, zawsze jest coś do ogarnięcia. Chyba, że to mieszkanie, to może jakieś mikro hobby, mi ostatnio po głowie chodzą rybki i akwarium tylko dalej
  • Odpowiedz
@oinczorniasty: dlaczego nieetyczne? Poczytaj jakich warunków wymagają poszczególne gatunki ryb i im te warunki zapewnij. Np. takie gupiki są tanie, mają małe wymagania, a w dodatku mnożą się jak króliki (ʘʘ) więc to ciekawe doświadczenie móc to obserwować na własne oczy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Pytanie do (high-tier) przegrywów - na co wydajecie kase jako single bez żadnych zobowiązań?

- Oszczędzam na emeryturę
- ciuchy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Odlóż w BTC czy ETH, za rok wyjdź, kup jakieś betonowe złoto poza krajem pod wynajem krótkoterminowy i sobie chociaż w ciepłym siedź raz po raz. Jak masz r----------ć to zainwestuj, za kilka lat sobie podziękujesz , kupisz sobe spokój a tym samym dłuższe życie. Działaj tak żeby mieć w dupie czy masz pracę czy nie - wtedy będziesz mógł robić ciekawsze rzeczy niż neet i chociażby świat
  • Odpowiedz