Aktywne Wpisy
DwaKolory +191
Jedną z absolutnie najgorszych rzeczy w tym kraju jest to, że dosłownie każdy aspekt życia opiera się na DOPŁATACH.
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania

hakeryk2 +93

#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #bekazpodludzi #heheszki
źródło: 52b4849f50a42a2df09eafbdc4d889da
PobierzOna jest jak żeglarz. Jak można się dziwić żeglarzowi że nastawia żagle do wiatru?
Komentarz usunięty przez moderatora
Moje wymagania: max 175 cm 55kg, nie więcej niż 25 lat, zdrowe zeby zdrowa cera, opłacenie jachtu i przynęty na karasie.
Co ja oferuje ; 187cm, 86kg, wysportowany.
Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że losowa osoba ma płacić za nią w zamian za "wspaniały czas w towarzystwie pozytywnej, inteligentnej, kobiecej, pięknej kobiety"
@szczeki32: karasie jedzo guwno, w wymaganiach powinieneś dać zdrowy stolec
PS: Spełniam jej oczekiwania fizyczne, nie kieruje mną żaden ból d--y.
@WyzwolonaPodrozniczka: Zupełnie nic. Wszystko w normie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@PukierCud3r: Nie losowa osoba a spermiarz.
Nie widzę w tym nic złego.
Zwykły podatek od frajerstwa ¯\(ツ)/¯