@hakeryk2 w Polsce też takie karyny są , kiedyś byłam w koleżanka w clubie bo mnie wyciągnęła i byłam świadkiem jak ochroniarz rzucił laska o ziemię bo się do niego rzucała z łapami i pazurami po twarzy , oczywiście później był płacz że ona ofiarą Nie pochwalam bicia kobiet ale może to i jakąś lekcja życia dla takich pseudo celebrytek
@hakeryk2 Ale szybciutko ucichła. Opacznie rozumiała, że jak kobiet bić nie wolno, to ona może chłopa chlastać po mordzie bezkarnie. Dostała korepetycje, które powinny pomóc jej zrozumieć, że to nie tak działa.
@Linnior88: każdy, niezależnie od płci, kto zaczyna stosować p-----c wobec drugiego człowieka automatycznie wyzbywa się swojej własnej nietykalności! Proste, a płeć nie ma tutaj nic do rzeczy ¯\(ツ)/¯
A ja kiedyś czytałem że to był jakiś gangsterski bar, gdzie na koniec wieczora wystawiali chore rachunki, a ona chciała się kłócić i jej zabrali torebkę z dokumentami. Na tym filmiku widać jak chce żeby jej bandzior torebkę oddał.
A ja kiedyś czytałem że to był jakiś gangsterski bar, gdzie na koniec wieczora wystawiali chore rachunki, a ona chciała się kłócić i jej zabrali torebkę z dokumentami. Na tym filmiku widać jak chce żeby jej bandzior torebkę oddał.
@Linnior88: tak samo jak pieszy ładujący się pod rozpędzony samochód na przejściu xD Kobiety serio bywają odklejone. Żaden normalny normik nie rzuciłby się z łapami na gangusów w ich barze, bo wiedziałby jak to się skończy. No, ale kobieta przecież jest nietykalna, prawda? ( ͡°͜ʖ͡°)
@hakeryk2: uwielbiam ten film. Szybkie sprowadzenie szona skaczacego z lapami na ziemie, zadnego dobijania, kopania lezacego, zadnych spermiarzy bialorycerzy stajacych w obronie kslsiezniczki, jest krotko na temat tak jak powinno byc.
Chciałbym wam tylko przypomnieć, że kupujemy kilkadziesiąt myśliwców F35 które można tak naprawdę dezaktywować z USA. Fakt, nie mają one konkurencji w swojej klasie, ale mimo wszystko xD #usa #trump
✅
#heheszki #rownouprawnienie
Nie pochwalam bicia kobiet ale może to i jakąś lekcja życia dla takich pseudo celebrytek
Ja w ogóle nie pochwalam przemocy ale jak ktoś startuje z łapami to niech się liczy z reakcją
źródło: 1000015294
PobierzJeżeli kobieta podnosi ręce na faceta to traci immunitet ¯\(ツ)/¯
@Linnior88: każdy, niezależnie od płci, kto zaczyna stosować p-----c wobec drugiego człowieka automatycznie wyzbywa się swojej własnej nietykalności!
Proste, a płeć nie ma tutaj nic do rzeczy ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000016157
PobierzA ja kiedyś czytałem że to był jakiś gangsterski bar, gdzie na koniec wieczora wystawiali chore rachunki, a ona chciała się kłócić i jej zabrali torebkę z dokumentami. Na tym filmiku widać jak chce żeby jej bandzior torebkę oddał.
No jeśli to prawda to miała rację
Komentarz usunięty przez autora
@Linnior88: tak samo jak pieszy ładujący się pod rozpędzony samochód na przejściu xD
Kobiety serio bywają odklejone. Żaden normalny normik nie rzuciłby się z łapami na gangusów w ich barze, bo wiedziałby jak to się skończy. No, ale kobieta przecież jest nietykalna, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)