Wpis z mikrobloga

• 372
@hakeryk2 w Polsce też takie karyny są , kiedyś byłam w koleżanka w clubie bo mnie wyciągnęła i byłam świadkiem jak ochroniarz rzucił laska o ziemię bo się do niego rzucała z łapami i pazurami po twarzy , oczywiście później był płacz że ona ofiarą
Nie pochwalam bicia kobiet ale może to i jakąś lekcja życia dla takich pseudo celebrytek
  • Odpowiedz
@hakeryk2 Ale szybciutko ucichła. Opacznie rozumiała, że jak kobiet bić nie wolno, to ona może chłopa chlastać po mordzie bezkarnie. Dostała korepetycje, które powinny pomóc jej zrozumieć, że to nie tak działa.
  • Odpowiedz
Nie pochwalam bicia kobiet ale

@Linnior88: każdy, niezależnie od płci, kto zaczyna stosować p-----c wobec drugiego człowieka automatycznie wyzbywa się swojej własnej nietykalności!
Proste, a płeć nie ma tutaj nic do rzeczy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
No jeśli to prawda to miała rację

@Linnior88: tak samo jak pieszy ładujący się pod rozpędzony samochód na przejściu xD
Kobiety serio bywają odklejone. Żaden normalny normik nie rzuciłby się z łapami na gangusów w ich barze, bo wiedziałby jak to się skończy. No, ale kobieta przecież jest nietykalna, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hakeryk2: uwielbiam ten film. Szybkie sprowadzenie szona skaczacego z lapami na ziemie, zadnego dobijania, kopania lezacego, zadnych spermiarzy bialorycerzy stajacych w obronie kslsiezniczki, jest krotko na temat tak jak powinno byc.
  • Odpowiedz